H πρεμιέρα του Γιάννη Πάριου & της Ελένης Βιτάλη

(VIDEO & PHOTOS) Ήταν μια μεγάλη και επιτυχημένη πρεμιέρα για το Γιάννη Πάριο και την Ελένη Βιτάλη στην Ιερά Οδό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια πρεμιέρα καρδιάς με δύο μεγάλους καλλιτέχνες με ερμηνευτική δύναμη, ζεστή σκηνική παρουσία και κέφι σε ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, για πρώτη φορά μαζί, παρουσίασαν όσα περισσότερα τραγούδια μπορούσε να χωρέσει το πρόγραμμά τους, δικά τους, καθώς και άλλων που αγάπησαν. Τραγούδησαν μόνοι, αλλά και μαζί, θυμίζοντας συνθέτες όπως ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Τάκης Σούκας κ.ά., ενώ δεν έλειψε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο όπου ο Γιάννης Πάριος αποτίνει φόρο τιμής στη μεγάλη Βίκυ Μοσχολιού, τραγουδώντας τραγούδια που σφράγισε με την ερμηνεία της. Προς το τέλος του προγράμματος, μάλιστα, τραγούδησε και κομμάτια που δεν συμπεριλαμβάνονταν στη ροή, ζητήθηκαν όμως από το κοινό.

Ο Γιάννης Πάριος με πάθος και αυθεντικότητα χάρισε μοναδικές ερμηνείες, ενώ η Ελένη Βιτάλη καθήλωσε με την ερμηνευτική της δεινότητα και το σεβασμό της για το τραγούδι και τους δημιουργούς του.

Οι δυο μαζί αποζημίωσαν με το παραπάνω το κοινό τους που δεν σταμάτησε στιγμή να σιγοτραγουδάει μαζί τους και να χειροκροτεί. Ήταν η επιβεβαίωση ότι ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, για πρώτη φορά μαζί, κάνουν φέτος το χειμώνα την έκπληξη. Άλλωστε, «ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί τους», όπως λέει και το τραγούδι του Γιάννη Πάριου;

Στην έναρξη του προγράμματος, μετά από ένα σεξτέτο μουσικών που συνόδευσε ένα ζευγάρι χορευτών, εμφανίστηκαν τρεις καλοί νέοι ερμηνευτές, με τραγούδια από το «έντεχνο» ρεπερτόριο.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και αγαπημένοι τους φίλοι που τους απόλαυσαν επί σκηνής, όπως ο Τάσος Χαλκιάς με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη, η Μαρία Ηλιάκη με το Νεκτάριο Γαλίτη, ο Γιώργος Σατσίδης με το Βλάση Χολέβα και τη Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Δούκας Χατζηδούκας με την Κερασία Κούη και τη Βένια Καραγιάννη και πολλοί άλλοι.

Παίζουν:

Κιθάρα: Κονταράτος Βαγγέλης
Μπάσο: Καβαλιεράτος Σταύρος
Πνευστά: Τιγκράν Σαρκισιάν
Τύμπανα: Τόμπρος Μανώλης
Πλήκτρα: Γκίτσης Κώστας
Ενορχήστρωση - μπουζούκι: Βασιλάς Θανάσης

Τύμπανα: Βασιλείου Τάκης
Μπάσο: Πολίτης Νικος
Κιθάρα: Χριστοδούλου Σάββας
Πιάνο: Μιχαηλίδης Κώστας
Μπουζούκι: Παπαδόπουλος Δημήτρης
Ενορχήστρωση - πιάνο: Γεωργούντζος Ντίνος

Κρουστά: Γλένης Σπύρος
Τσέλο: Αναστασίου Ρία
Βιολί: Γκιούλετζης Θάνος
Ακορντεόν: Τσολάκης Κυριάκος

Info:

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!