Γλυκερία: Η έκπληξη στα φετινά της γενέθλια

(VIDEO & PHOTOS) Η ερμηνεύτρια δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά της.
Γλυκερία: Η έκπληξη στα φετινά της γενέθλια Φωτογραφίες: Κωνσταντίνα Σαρρή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γλυκερία γεννήθηκε στο Άγιο Πνεύμα Σερρών στις 16 Νοεμβρίου 1953 και για άλλη μια χρονιά γιόρτασε επί σκηνής.

Τα φετινά γενέθλιά της συνέπεσαν με την Παρασκευιάτικη εμφάνισή της στο Baraonda Music Hall, όπου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πάριο και ήταν μια καλή ευκαιρία για τους φίλους και συνεργάτες της να την εκπλήξουν και να την τιμήσουν.

Λίγο μετά την έναρξη του πρώτου προσωπικού της προγράμματος, που γίνεται με το τραγούδι «Μόνο αγάπη» (γραμμένο ειδικά για τις συγκεκριμένες παραστάσεις από τον Στέλιο Φωτιάδη), η ορχήστρα ξεκίνησε να παίζει το τραγούδι των γενεθλίων, ενώ στη σκηνή έβγαινε η Ελένη Αλεξανδρή, τραγουδώντας «Happy Birthday», μαζί με μια υπέροχη τούρτα, φτιαγμένη ειδικά για τη Γλυκερία, στα αγαπημένα της χρώματα, που κοσμούν και το καμαρίνι της.

Η ερμηνεύτρια δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά της, ευχαριστώντας τόσο τους φίλους της, όσο και τους δεκάδες θαυμαστές της που ταξίδεψαν από το Ισραήλ ειδικά για να γιορτάσουν μαζί της τα γενέθλιά της στο Baraonda.
K.S.P. 142 small
Η βραδιά συνεχίστηκε κανονικά, με τη Γλυκερία, τον Γιάννη Πάριο και τους συνεργάτες τους Ελένη Αλεξανδρή, Βασίλη Προδρόμου & Χριστιάννα Γαλιάτσου, ενώ αργότερα στο καμαρίνι ο Στέλιος Διονυσίου ευχήθηκε προσωπικά στη Γλυκερία.
K.S.P. 159 small

Η τούρτα ήταν προσφορά του Fresh και οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σαρρή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!