Γιώργος Ρήγας με Μίμη Πλέσσα και Γιώτα Νέγκα στην Αυλαία (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Δεν είναι μικρό πράγμα να παρουσιάζεις τον δίσκο σου και να σε τιμούν ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Γιώργος….
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Μαργαρίτης, η Ζωή Παπαδοπουλου, ο Γιώργος Λεκάκης, η Λουκίλα Καρέρ, ο Κώστας Μπαλαχούτης και όλη η οικογένεια του Ogdoo Music Group με προμετωπίδα το Νίκο Αναγνωστάκη αλλά και εκατοντάδες φίλοι και λάτρεις του καλού τραγουδιού που γέμισαν ασφυκτικά την Αυλαία.

Συγκινητική η στιγμή που ο Μίμης Πλέσσας ανέβηκε στη σκηνή και «αγκάλιασε» το Ρήγα με τα ζεστά του λόγια και τις μελωδίες του. Μαζί έπαιξαν και τραγούδησαν το «Αστέρια μεθυσμένα» σε στίχους Λεκάκη μέσα από δίσκο του Ρήγα «Έκλαψα Εχθές» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. Ο δάσκαλος για χατίρι του νεαρού ερμηνευτή διασκεύασε το ομότιτλο κλασικό τραγούδι του σε στίχους του Άκου Δασκαλόπουλου, από χασάπικο σε ζεϊμπέκικο.

Εκπληκτικές οι διφωνίες του Ρήγα με τη μοναδική Γιώτα Νέγκα που απέδειξε για μα ακόμη φορά πόσο ξεχωριστή ερμηνεύτρια είναι.

Ο Ρήγας έστησε ένα υποδειγματικό πρόγραμμα που ακροβατούσε μαεστρικά ανάμεσα στο κλασικό λαϊκό και το έντεχνο με αρκετές «πλεσσαϊκές» αναφορές. Οι θαμώνες της Αυλαίας με το θερμό χειροκρότημά τους έδειξαν να απολαμβάνουν, απ’ την αρχή έως και το φινάλε, τις επιλογές και τις ψυχωμένες αλλά και αισθαντικές ερμηνείες του.

Άριστες εντυπώσεις άφησε και η πολυμελής μπάντα με τους προικισμένους μουσικούς που πλαισίωναν τους ερμηνευτές.

Ο Ρήγας με τη μέχρι τώρα πορεία καις τάση του δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα να διακριθεί στον δύσκολο και ποιοτικό δρόμο που επέλεξε να διαβεί. Του το ευχόμαστε ολόψυχα.

Φωτογραφίες, video: Πάνος Παπαϊωάννου


 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!