Γιώργος Κατσαρός & Θέμης Αδαμαντίδης σε μια σπάνια συνεύρεση

(VIDEO & PHOTOS) Ο συνθέτης που ανέδειξε το Θέμη Αδαμαντίδη, σε μια σπάνια, μουσική συνεύρεση στο Ίχνος του Πειραιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκαν οι μουσικές βραδιές στο «Ίχνος» του Πειραιά, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Η Λένα Αλκαίου γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του «Ίχνους» και υποδέχτηκε στο χώρο της το Θέμη Αδαμαντίδη, με τον οποίο περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι. Το παρών στη βραδιά που ξεκίνησε από νωρίς με την ίδια τη Λένα Αλκαίου σε εξαιρετικές ερμηνείες από το «έντεχνο» και λαϊκό τραγούδι, έδωσε και ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός, μεταξύ άλλων καλλιτεχνών που έχουν κάνει στέκι τους το «Ίχνος».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, σε πολύ καλή φόρμα, τραγούδησε προσωπικές του επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα του λαϊκά τραγούδια, με το Χρήστο Βότση στο μπουζούκι και το Σπύρο Παγιάτη στο πιάνο. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Κατσαρός θέλησε να πει δυο λόγια για τον τραγουδιστή: «Θέλω να σας πω πώς γνώρισα το Θέμη. Τον έφερε ο πατέρας του, τον άκουσα, βγήκε στο «Να η ευκαιρία» και πήρε το πρώτο βραβείο. Ο Θέμης, λοιπόν, είναι ένας πολύ σπουδαίος τραγουδιστής κι εγώ πολύ τυχερός γιατί ήμουν ο πρώτος Έλληνας που τον άκουσε. Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί είναι η πρώτη φορά που τον ακούω ζωντανά σε τέτοιο χώρο. Ακούω έναν τραγουδιστή που λέει τα πάντα και θα πει και άλλα -ελπίζω- κάποια στιγμή, μαζί με την αγαπημένη μου Λένα Αλκαίου. Είναι ένας τραγουδιστής που συγκινούμαι όταν τον ακούω, όπως και όλους τους τραγουδιστές που πέρασαν απ’ τα χέρια μου».
19495881 10211666861081942 516517842 o
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κατσαρός κάθισε στο πιάνο και συνόδευσε το Θέμη Αδαμαντίδη στον «Αυγερινό», που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο παρακάτω, σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο, απ’ αυτά για τα οποία νιώθεις τυχερός που παρακολούθησες. Αν και το βίντεο είναι λιγάκι σκοτεινό, νομίζω πως αξίζει τον κόπο να το μοιραστούμε μαζί σας. Στο μπουζούκι ήταν ο Χρήστος Βότσης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Κατερίνα Παράσχου, τη Λένα Αλκαίου & την Πένυ Ξενάκη.

Επόμενο ραντεβού στο «Ίχνος» το Σεπτέμβρη!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!