Φωτεινή Δάρρα - Νέο sold out στον «Παρνασσό»

(VIDEO & PHOTOS) Κατάμεστη από κόσμο για μία ακόμα φορά η αίθουσα του «Παρνασσού» στη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σάββατο 8 Απριλίου στη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» παρατηρήθηκε ξανά το αδιαχώρητο. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, συνοδευόμενη από πηγαίους μουσικούς, κέρδισε για δεύτερη φορά στον ίδιο χώρο τις εντυπώσεις, τραγουδώντας με πάθος και ευγένεια ψυχής μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια στο πλαίσιο της παράστασης «Ποιός είν’ τρελός από έρωτα;» που αποτελεί τη συνέχεια της επίσης επιτυχημένης προηγούμενης συναυλίας της εκεί.

Το κοινό έδειξε την εκτίμηση και αγάπη του για τη Φωτεινή Δάρρα και το πρόγραμμά της με το θερμό χειροκρότημά του, που την κράτησε στη σκηνή για δύο συνεχόμενα encore! Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία αυτά τραγούδια της συναυλίας, ο κόσμος έγινε ένα με τους μουσικούς και την ερμηνεύτρια.

Και το καινούργιο της τραγούδι, «Οι Σκάλες» συνάντησε θερμή υποδοχή.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Φωτεινή Δάρρα και οι συνεργάτες δέχτηκαν τις φιλοφρονήσεις των φίλων και θαυμαστών τους και συνομίλησαν μαζί τους.

Ανάμεσά τους ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλα Καρρέρ, o Δημήτρης Παπαδημητρίου, o Γιώργος Καλούδης (Πρόεδρος της «Συμμαχίας για την Ελλάδα»), ο Γιάννης Ρούντος (διευθυντής της Interamerican), ο δημοσιογράφος Γιάννης Σκάλκος, ο σκηνοθέτης Ηλίας Μαλανδρής, ο Αντώνης Γερασίμου πρόεδρος της ΙΤΑ, η Χαρά Λεμπέση σχεδιάστρια μόδας, ο Κρικόρ Τσακιτζιάν δημοσιογράφος, η Πόπη Γιαννάκου συγγραφέας κ.ά.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Γιώργος Παπαχριστούδης: πιάνο και ενορχήστρωση
Δημήτρης Τσάκας: σοπράνο σαξόφωνο
Κώστας Κωνσταντίνου: κοντραμπάσο

Συνεργάστηκαν:

Ηχοληψία: Δημήτρης Μπουρμπούλης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!