«Εκεί στο Νότο» με Νταλάρα, Μαχαιρίτσα, Κότσιρα & Ζουγανέλη

(VIDEO & PHOTOS) Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου.
«Εκεί στο Νότο» με Νταλάρα, Μαχαιρίτσα, Κότσιρα & Ζουγανέλη Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ροκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα τους, που θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στην Ακτή Πειραιώς, Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας, με την Idra Kayne στο πλευρό τους, πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος μίλησε για τη σχέση & γνωριμία του με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα & Γιάννη Κότσιρα, αλλά και τη νέα συνεργάτιδα τους, Idra Kayne. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Νίκο Σούλη, ο οποίος έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης με τίτλο «Εκεί στο Νότο», αλλά και στις ομάδες των τεχνικών και των μουσικών.

Ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε, επίσης, στη συνεργασία του με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αλλά και σ’ αυτή τη νέα σύμπραξή του με το Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο είχαν ως τώρα βρεθεί περιστασιακά, εκφράζοντας το θαυμασμό του. Μίλησε, τέλος, για τη διαφορετική νότα που θα προσφέρει στο πρόγραμμα η εξαιρετική φωνή της Idra Kayne.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δήλωσε πως στο Γιώργο Νταλάρα χρωστάει την ύπαρξή του στο χώρο και εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία, τόσο μεταξύ τους, όσο και με το Νίκο Σούλη, ο οποίος σκηνοθέτησε και το βιντεοκλίπ του «Διδυμότειχο μπλουζ».

Η Idra Kayne εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για την επιλογή της να πλαισιώσει το σχήμα, ενώ υποσχέθηκε να πει όλα τα υπόλοιπα επί σκηνής, με τις ερμηνείες της.

Στο σημείο αυτό έγινε και η «αποκάλυψη» της έκπληξης που επεφύλασσαν οι καλλιτέχνες στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί, η οποία δεν ήταν άλλη από την προσθήκη του Γιάννη Ζουγανέλη στο σχήμα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης πήρε το μικρόφωνο, χαρίζοντάς μας ένα απολαυστικό, χιουμοριστικό στιγμιότυπο, στο οποίο μίλησε για την «εισβολή» του στο πρόγραμμα. «Θα είμαι στο σχήμα δοκιμαστικά» είπε, «αλλά αν αποσπάσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και του κόσμου και μου δώσουν τα χρήματα που θέλω, θα μείνω»!

Ακολούθησαν ερωτήσεις των δημοσιογράφων και στη συνέχεια παρουσιάστηκε ζωντανά ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Πες μου τι έφταιξε», σε μουσική Σταύρου Λογαρίδη & στίχους Λίνας Δημοπούλου, το οποίο Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας θα ερμηνεύουν μαζί στην έναρξη του προγράμματός τους.

Η ηχητική επιμέλεια είναι του Βαγγέλη Κουλούρη, του Γιώργου Καραγιαννίδη, του Αντώνη Ζαχόπουλου και του Στρατή Καραδημητράκη. Ο σχεδιασμός των φώτων είναι του Γιάννη Μανιατάκου.

Παίζουν μουσικοί:

Τύμπανα - Κρουστά: Άκης Γαβαλάς, Φίλιππος Σπυρόπουλος
Κοντραμπάσο, Ηλ. Μπάσο: Θανάσης Σοφράς
Ηλ. Μπάσο: Άκης Αμπράζης
Μπουζούκι, Τζουρά, Λαούτο, Μαντολίνο, Μπαγλαμά: Βαγγέλης Μαχαίρας
Μπουζούκι, Κιθάρα, Τζουρά, Μπαγλαμά: Γιώργος Μάτσικας
Ηλεκτρική - Ακουστική Κιθάρα: Κώστας Μιχαλός
Ηλεκτρική Κιθάρα: Steve Tesser
Ακορντεόν - Πλήκτρα: Μάνος Γρυσμπολάκης
Κλαρίνο, Σαξόφωνο, Φλογέρες, Νέι: Αποστόλης Βαγγελάκης
Τρομπέτα - Μπαγλαμά: Νίκος Σαμαράς
Πιάνο, Πλήκτρα, Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Παπαχριστούδης

Info:


Από Παρασκευή 4 Νοεμβρίου
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στην Ακτή της οδού Πειραιώς

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!