«Ευτυχείς, λυπημένοι και πότες» ήταν όλοι εκεί

(VIDEO & PHOTOS) Σωκράτης Μάλαμας & Ιουλία Καραπατάκη κάνουν την εβδομάδα να ξεκινάει «αλλιώς».
«Ευτυχείς, λυπημένοι και πότες» ήταν όλοι εκεί Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις Κυριακές τα βράδια» γιατί μετά τις Κυριακές ξημερώνουν Δευτέρες και πλέον ο Σωκράτης Μάλαμας & η Ιουλία Καραπατάκη κάνουν τη βδομάδα να ξεκινά αλλιώς… «Ευτυχείς, λυπημένοι και πότες, με κρασί, με καπνό και δυο νότες ταξιδέψαμε αργά»… κι ας ήταν Δευτέρα, γιατί «όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει».

Ο Σωκράτης Μάλαμας «τα είπε όλα» για τα παιδιά μεσ’ τη Σκηνή του Σταυρού του Νότου - τα δικά του, του Θανάση και άλλων. Είπε και νέα τραγούδια, όπως το «Ζητιανόξυλο», που θα περιληφθεί στη νέα δισκογραφική δουλειά του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Η Ιουλία Καραπατάκη, εξαιρετική και απόλυτα ταιριαστή με το κλίμα, δικαίωσε την επιλογή του Σωκράτη, αλλά και το δικό μας ενθουσιασμό για την επιλογή αυτή. Σπουδαίος και ο Φώτης Σιώτας, που εκτός από βιολί, τραγούδησε κάποια κομμάτια.

Οι εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα είναι από τις λίγες που το «αδιαχώρητο» δεν ενοχλεί, αντίθετα δημιουργεί το σύνηθες «κλίμα», που οι περισσότεροι, τουλάχιστον, από τους φίλους του απολαμβάνουμε. Το γνωστό «Ρε Σωκράτη τι λες τώρα, που θα παίζεις ως τις τέσσερις η ώρα» ακούστηκε και πάλι, ο κόσμος τραγούδησε δυνατά κι «έπλασε κόσμο μυστικό».

Παρών στη βραδιά ο τραγουδοποιός Μάκης Σεβίλογλου, που τραγούδησε 2 κομμάτια, ένα εκ των οποίων το παρακάτω, που, όπως μας είπε, ήταν το τραγούδι με το οποίο «γνώρισε» το Σωκράτη Μάλαμα.

Έπαιξαν:

Νίκος Μαγνήσαλης: τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης: νέυ
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα και τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: λαούτο, μπουζούκι

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!