Δώρος Δημοσθένους & Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο Holy Wood Stage (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & PHOTOS) Ο Δώρος Δημοσθένους & ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι δυο καλλιτέχνες που αξίζουν την προσοχή σας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δύο φαινομενικά ετερόκλητοι, αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ένας τραγουδιστής – περφόρμερ και ένας πολυμουσικός – τραγουδοποιός, «μονιάσανε» για πρώτη φορά σε κοινή παράσταση, αν και οι δρόμοι τους έχουν διασταυρωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με στόχο να «ξεχειμωνιάσουν» μαζί.

Δώρος Δημοσθένους & Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαζί στη σκηνή, αλλά και χωριστά, με ρετρό άποψη και σύγχρονη προσέγγιση, έφτιαξαν μια προσεγμένη «τραγουδοποιητική ιστορία» που ξεκίνησε να παρουσιάζεται την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στη σκηνή του Holy Wood Stage. Τα δύο αγόρια ξεκίνησαν τη βραδιά με ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τις παραστάσεις στο Holy Wood και τη συνέχισαν καλύπτοντας όλα τα είδη μουσικής, με κομμάτια δικά τους και άλλων, από Beatles & Tom Jones μέχρι Scorpions – ακούσαμε μια εντυπωσιακή εκτέλεση του «Rock me like a hurricane» – κι από Μάνο Χατζιδάκι μέχρι Γιώργο Χατζηνάσιο – το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» που απέδωσε μοναδικά ο Δώρος Δημοσθένους. Ενδιάμεσα, οι δυο τους σε ρόλο… κομπέρ, χάριζαν πρόζα και απολαυστικούς διαλόγους, που μας έκαναν να γελάσουμε. Φυσικά, ακούστηκε και ο «Κομπέρ» του Λουκιανού Κηλαηδόνη στην αρχή του προγράμματος, όπως και αρκετά τραγούδια που έγραψε ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος για καλλιτέχνες όπως ο Μπάμπης Στόκας και άλλα που συμπεριλήφθηκαν στο δίσκο «Ένας τρελλός».

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές ερμηνείες και τα παιξίματα των μουσικών συντέλεσαν στο συνολικά απολαυστικότατο αποτέλεσμα, σε έναν όμορφο, νέο χώρο που τώρα ξεκινά δυναμικά την προσπάθειά του στην παρουσίαση μουσικών παραστάσεων και που η φιλοξενία του μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Η παράσταση «Μακάρι να μονιάσουμε, για να ξεχειμωνιάσουμε» θα επαναληφθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014. Αν είστε «μέσα» για κάτι φρέσκο, ζωντανό και πρωτότυπο, μην τη χάσετε.

Το Δώρο και τον Αλκιβιάδη πλαισιώνουν πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, ο Στέλιος Πασχάλης στα τύμπανα, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στα πλήκτρα, ο Χάρης Κωνσταντόπουλος στο σαξόφωνο και το κλαρινέτο, ο Σωτήρης Πέπελας στην τρομπέτα και ο Πέτρος Κρεμυζάκης στο μπάσο.

Το βίντεο είναι του Στάθη Κόλλια.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!