Βασίλης Τσιτσάνης: 3 Έργα, 7 Τραγούδια (Παρουσίαση – Ήμασταν Εκεί!)

Στο «Περιβόλι του Ουρανού» παρουσίασε ο Μπάμπης Τσέρτος τη νέα του δισκογραφική δουλειά , καλώντας φίλους να το γιορτάσουν με…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

καλή διάθεση και καλή μουσική . Από νωρίς γέμισε το αγαπημένο στέκι του λαϊκού – με την ερυτύτερη έννοια - τραγουδιού από ανθρώπους που ήρθαν αν τιμήσουν τον Μπάμπη Τσέρτο και να ευφρανθούν με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

«Από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία η συλλεκτική έκδοση του δίσκου», μας πληροφόρησε ο Κώστας Ραφαηλίδης της εταιρίας « Αpolyto, Εκδόσεις σύγχρονης τέχνης». «Τιμά τη μνήμη του Τσιτσάνη», πρόσθεσε ο Βασίλης Βασιλικός ο οποίος μίλησε για τον σπουδαίο καλλιτέχνη και τόνισε ότι είναι πολιτισμική μας κληρονομιά.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις εξαιρετικές ερμηνεύτριες Σταυρούλα Μανωλοπούλου και Ειρήνη Τουμπακη, οι οποίες τραγούδησαν την «Παναγιά των Πατησίων», «Το χρυσόψαρο», «Ιλισσός», «Αυτό τ’ αγόρι» και άλλα γνωστά άσματα , προετοιμάζοντας το έδαφος για να ανεβεί όλη η ορχήστρα και να μας μεθύσει με τις καλοπαιγμένες μελωδίες της. Πενιές ψυχής που μας μετέδωσαν ένα ζεστό κλίμα άλλης εποχής, σε μία διαφορετική παρουσίαση δίσκου, που σου «άνοιγε την όρεξη» να αφεθείς ακούγοντας την ολοκληρωμένη δουλειά του Τσέρτου.

Μαζί του και ο ζωγράφος Χρίστος Καράς, εμφανώς συγκινημένος, έργα του οποίου φιλοξενούνται στην συλλεκτική αυτή έκδοση, μίλησε για τη συνεργασία τους.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Κοραλία Καράντη, ο Γρηγόρης Ψαριανός, η Βάσω Παπανδρέου και άλλοι τυχεροί που γέμισαν το «Περιβόλι» και απόλαυσαν μία ξεχωριστή βραδιά.

Σε εποχές που η μνήμη χωλαίνει ,καλλιτέχνες με την ευαισθησία του Μπάμπη Τσέρτου βρίσκονται εκεί για να υπενθυμίσουν και να διδάξουν την πολιτισμική ιστορία της χώρας.

Φωτογραφίες: Χρύσα Σωφρονά

Κεντρική Φωτογραφία: Χρίστος Καρράς, Μπάμπης Τσέρτος
2: Μάνος Τρυσμπολάκης

ΔΙAΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!