«Άρχισαν Τα Όργανα» στον Κόμη (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO) Οι Δευτέρες στη μουσική σκηνή «Κόμης» στα Πατήσια, είναι sold out. Κόσμος και ντουνιάς αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες τρέχουν να παρακολουθήσουν τη…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

μουσικοθεατρική παράσταση που «κεντάνε» η Έφη Οικονομάκη και ο Τάκης Παπαματθαίου. Μια ευρηματική πρόταση κόντρα στο «γκρίζο» των ημερών αλλά και στα στερεότυπα και τετριμμένα της διασκέδασης που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά.

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν έως στιγμής την παράσταση διακρίναμε τους: Μαίρη Λίντα, Χρήστο Νικολόπουλο, Λευτέρη Μυτιληναίο, Λιζέτα Νικολάου, Γιώργο Μαργαρίτη, Βαγγέλη Κορακάκη, Χρήστο Παπαδόπουλο (Τα Παιδιά από την Πάτρα). Επίσης τον εκδότη του "Αδέσμευτου Τύπου" Δημήτρη Ρίζο, τον «πρύτανη» των αναψυκτηρίων Γιάννη Μπουρνέλη, το στιχουργό Τάκη Τζίφα, την Ελένη Φιλίνη, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, το Σπύρο Μπιμπίλα και άλλους ανθρώπους του τραγουδιού και του θεάτρου που ανεβαίνουν στη σκηνή και μετέχουν στο τραγούδι και την πρόζα με ξεχωριστά αποτελέσματα που εκπλήσσουν ευχάριστα.

Δεν είναι τυχαίο ότι πέρα από τους δύο προικισμένους πρωταγωνιστές στο «Άρχισαν Τα Όργανα» ενώνουν τις δυνάμεις και την τέχνη τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες με εμπειρία και περγαμηνές ο καθένας στο χώρο του: Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Παντελής Καναράκης, η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Μαρία Αθήνη, ο σκηνογράφος Γρηγόρης Καραγρηγορίου και ο διευθυντής του ogdoo.gr, συγγραφέας και δημοσιογράφος, Κώστας Μπαλαχούτης ο οποίος υπογράφει την επιμέλεια του ρεπερτορίου στο μουσικό μέρος.

Στο τελευταίο μετέχουν ακόμη ο πιανίστας Γιάννης Μιχαήλ που έχει και τη μουσική επιμέλεια και ο μπουζουκίστας Γιάννης Δόξας. Τα κοστούμια είναι της Elena Kyritsi, η διεύθυνση παραγωγής του Άκης Χαραλαμπίδη ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Σταύρος Καραγιάννης.

Το «Άρχισαν Τα Όργανα» σεργιανά με ευρηματικό τρόπο τους θεατές στα «άδυτα» ενός ζευγαριού τη μέρα που γιορτάζει τα εικοσιπέντε χρόνια του γάμου του


Ο Παπαματθαίου και η Οικονομάκη στήνουν ένα εκπληκτικό δίδυμο τόσο στο καλογραμμένο και εύστροφα σμιλεμένο θεατρικό μέρος της Αθήνη όσο και στο αντίστοιχο μουσικό που ξεχωρίζει για τις εναλλαγές και τα εκπληκτικά «κολλήματα» υπέροχων τραγουδιών που έχουν σφραγίσει το dna μας. Μέσω αυτών το ζευγάρι γίνεται ένα με τους θεατές δημιουργώντας ένα παρεΐστικο κλίμα, που τόσο λείπει από την εποχή μας!

Να σημειωθεί πως η μουσική σκηνή του «Κόμη» έχει αναδομηθεί καταλλήλως ώστε να καλύπτει αρμονικά τις ανάγκες της παράστασης.

Δελεαστική και η τιμή εισόδου: 10 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί! Υπάρχει πλήρες μενού, εκλεκτή κουζίνα και προσεγμένη κάβα.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΚΟΜΗΣ»
Λασκαράτου 20, Πατήσια
τηλ. 210.2112.135

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!