Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος & Friends στην Τεχνόπολη

Χίλιοι «τρελοί» χωράνε: Ζογκλέρ, ακροβάτες, θεατρίνοι, Συμφωνική ορχήστρα, Φιλαρμονική, Παιδική χορωδία, μπαλόνια…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ήταν το σκηνικό που στήθηκε από νωρίς στην Τεχνόπολη την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ) ερμηνεύοντας γνωστά μουσικά έργα ήταν μια ευχάριστη και πρωτότυπη νότα καθώς ο κόσμος περίμενε να αρχίσει η συναυλία.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαζί με τους Sleeping Band, καλωσόρισαν το κοινό και με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγάλεου έδωσαν το έναυσμα για μια παράσταση που κράτησε 3 ώρες με διαρκείς σκηνικές εναλλαγές, με «πρωταγωνιστές» γνωστούς κι αγαπημένους καλλιτέχνες, ατάκες, αστεία, τραγούδια, προσφέροντάς μας μια –κατά τη γνώμη μου- «διαφορετική» παρασταση που σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις!

Σπύρος Γραμμένος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δώρος Δημοσθένους, Ασπασία Θεοφίλου, Βασίλης Καζούλλης, Κρατερός Κατσούλης, Γιάννης Κούτρας, Magic de Spell, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νάντια Μπουλέ, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Ταξιάρχης Χάνος, Chu cho, Animacorda, Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο, Άρης Ζέρβας στο τσέλο, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, Γιώργος Χατζής στα τύμπανα και το βιολί.

Καλλιτέχνες που συντόνισαν τον κόσμο σε ένα κλίμα άλλοτε γέλιου, άλλοτε συγκίνησης.

Στιγμές όπως η "Παράβαση" του Διονύση Σαββόπουλου από τους Αχαρνείς με τη παιδική χορωδία Animus, καθώς και το "Μ' αεροπλάνα και βαπόρια" (video) μας κάνανε να ανατριχιάσουμε από συγκίνηση και αποθεώσαμε τον Γιώργο Χατζή στο ρόλο ενός Ιταλού κομπέρ.

Θα ήταν κρίμα όμως να απομονώσω κάποιες στιγμές από την παράσταση.

Κρίμα είναι επίσης που τη χάσατε... Λίγα λόγια, περισσότερες εικόνες...

Γνωρίζω πως από οργανωτικής πλευρας ένα τέτοιο εγχείρημα είναι τρομερά δύσκολο να συντονιστεί και να επιτευχθεί στην εντέλεια. Κι όμως, η εντύπωση που δημιουργήθηκε, χρίζει αναγνώρισης και επαίνων στους ανθρώπους της παραγωγής.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος: πιάνο
Γιώργος Δορλής: μπουζούκι, μαντολίνο
Λευτέρης Βαρθάλης: μπάσο
Αλέξανδρος Ζουγανέλης: φλάουτο, σαξόφωνο
Δημήτρης Καρασούλος: κιθάρες
Βαγγέλης Κατσαρέλης: τρομπέτα, φλικόρνο
Χάρης Κωνσταντόπουλος: κλαρίνο, σαξόφωνο
Βαγγέλης Παρασκευαΐδης: κρουστά, βιμπράφωνο
Σοφία Παπουλάκου: φωνητικά

Φωτογραφίες, video: Πάνος Παπαϊωάννου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!