Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στη Σαλονίκη - Η συνέντευξη τύπου (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τη συναυλία «Σταύρος Κουγιουμτζής, 10 χρόνια μετά»,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
που θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το νέο cd «Σταύρος Κουγιουμτζής, Ζωντανή ηχογράφηση στο Βασιλικό Θέατρο» που θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα και αποτελεί τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας αφιέρωμα στον συνθέτη, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2003 στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης (διάβασε και άκουσε εδώεδώ και εδώ).

Στη συνέντευξη μίλησαν ο Κωνσταντίνος Χαϊνόγλου, γραμματέας του Πολιτιστικού σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», που διοργανώνει τη συναυλία, ο μαέστρος Χρυσόστομος Σταμούλης, η Αιμιλία και η Μαρία Κουγιουμτζή.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Παντελής Θεοχαρίδης, ο Μανώλης Χατζημανώλης, η Μαρία Κουγιουμτζή, η Χορωδία Νέων, η Παιδική Χορωδία και η Ορχήστρα «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», υπό τη διεύθυνση του Χρυσόστομου Σταμούλη. Η διδασκαλία της παιδικής Χορωδίας έγινε από την Ιωσηφίνα Κατωφλίδου-Σταμούλη και η διδασκαλία της Χορωδίας Νέων από τον Χρυσόστομο Σταμούλη και τον Οδυσσέα Τάσιου. Μάλιστα, εκτός από τους προαναφερθέντες τραγουδιστές, την επιθυμία να συμμετάσχουν εκδήλωσαν αρκετοί από τους τραγουδιστές και μουσικούς που υπήρξαν συνεργάτες του Σταύρου Κουγιουμτζή, όπως ο Ανδρέας Καρακότας, ο Μιχάλης Παπαζήσης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο Κώστας Δημηνάκης και άλλοι. Έτσι, η συναυλία αναμένεται να εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ημέρα της συναυλίας το cd θα πωλείται στη μισή τιμή (5 euro), σε σχέση με τα βιβλιοπωλεία και τα δισκοπωλεία που θα διατεθεί στη συνέχεια.

Ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.

Υ.Γ: Στη φωτογραφία η Αιμιλία Κουγιουμτζή παραλαμβάνει το πρώτο αντίτυπο του cd από τον Χρυσόστομο Σταμούλη. Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Χαϊνόγλου για την παραχώρηση. Video: Θανάσης Γιώγλου

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!