Αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου: Ο λαός τραγούδι θέλει

(VIDEO & PHOTOS) Ο Άγγελος & ο Στέλιος Διονυσίου πραγματοποίησαν αφιέρωμα στο έργο του πατέρα τους στο Βεάκειο.
Αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου: Ο λαός τραγούδι θέλει Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια τιμητική συναυλία με πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου πραγματοποίησαν οι γιοί του, Άγγελος & Στράτος, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2017, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη φωνή του Στράτου Διονυσίου, που τόσο αγαπήθηκε, να πλημμυρίζει το χώρο από τα ηχεία, ενώ στο videowall προβάλλονταν φωτογραφίες του και σκηνές από εμφανίσεις του.

Ο Άγγελος & ο Στέλιος Διονυσίου τραγούδησαν όσα περισσότερα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου χώρεσαν στο περίπου δυόμιση ωρών πρόγραμμα, όπως το «Εγώ δεν είμαι ένοχος» που απέδωσε εξαιρετικά ο Στέλιος Διονυσίου, «Αποκοιμήθηκα», «Ζητώ ακρόαση Θεού», «Αφιλότιμη», «Γυναίκες γυναίκες», «Λέγε με παλιόπαιδο», «Καλύτερα μαζί σου και τρελός», «Νομίζεις», «Ο Σαλονικιός», «Στο σταθμό του Μονάχου», «Της γυναίκας η καρδιά», «Ποιος το είπε για τους μάγκες» και άλλα πολλά γνωστά, αλλά και άγνωστα στο ευρύ κοινό, δηλαδή σ’ εμάς τους κάπως νεότερους. 

Κι επειδή «ο λαός τραγούδι θέλει» έχω την αίσθηση πως όσοι παραβρέθηκαν πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά, με τραγούδι και χορό. Δε ξέρω πώς μπορεί να ακούγονται τα αδέρφια Διονυσίου σε όσους πρόλαβαν να ακούσουν ζωντανά τον ίδιο το Στράτο Διονυσίου, πάντως εμάς που δεν είχαμε την τύχη, οι δυο τους τα κατάφεραν μια χαρά να μας «βάλουν στο κλίμα», με τα τραγούδια του, που ακόμα ακούγονται παντού. 

Από τις ξεχωριστές στιγμές της συναυλίας, ήταν η παρουσία του θρυλικού -πλέον- διδύμου χορευτών, του Δήμου & του Ιορδάνη Αμπατζόγλου, που παρά την ηλικία τους, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Στέλιου Διονυσίου και χόρεψαν για μας το αγαπημένο τους συρτάκι. 

Στο αφιέρωμα συμμετείχαν δυο καλές, νέες τραγουδίστριες, η Αγνή Καλουμένου και η Χρύσα Μπανδέλη, που τραγούδησαν μόνες, αλλά και σε ντουέτα με το Στέλιο & τον Άγγελο Διονυσίου αντίστοιχα. 'Επαιξαν οι μουσικοί: Κώστας Ταστεμίρογλου & Θοδωρής Κατσαρός μπουζούκι, Χρήστος Περτσινίδης κιθάρα, Χρήστος Μανωλόπουλος ντραμς, Γιώργος Στάντζος μπάσο, Μάκης Τσακαλίδης πλήκτρα, Θάνος Γεωργουλάς πιάνο και διεύθυνση ορχήστρας.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα στο βίντεο & τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!