Τα «χαμένα» τραγούδια των Beatles!

Δεκάδες πιθανά τραγούδια των Beatles δεν είδαν το φως της επόμενης ημέρας!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/07/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Paul McCartney ισχυρίζεται πως ο ίδιος μαζί με τον John Lennon έγραψαν και στη συνέχεια… ξέχασαν δεκάδες πιθανά τραγούδια για τους Beatles! Ο λόγος είναι πως οι δυο τους δεν είχαν τη δυνατότητα να τα ηχογραφήσουν επί τόπου, με αποτέλεσμα τελικά τα τραγούδια να χαθούν.

Όπως διαβάζουμε στο nme.com, ο Paul McCartney μιλώντας στη «The Evening Standard» σχετικά με το πώς ο τεχνολογικός εξοπλισμός άλλαξε δραματικά τον τρόπο με τον οποίο γράφονται σήμερα τα τραγούδια, αποκάλυψε πως πολλά απ’ όσα έγραψε ο ίδιος μαζί με τον John Lennon τη δεκαετία του ’60, είχαν… ξεχαστεί ως το επόμενο πρωί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Σήμερα υπάρχει τεχνολογικός εξοπλισμός που άλλαξε τη διαδικασία γραφής τραγουδιών. Για παράδειγμα, ο John κι εγώ, που δεν είχαμε συστήματα εγγραφής, γράφαμε τραγούδια που απλά έπρεπε να τα θυμόμαστε. Φυσικά, πάντα υπήρχε το ρίσκο να τα ξεχάσουμε. Το επόμενο πρωί δε μπορούσες να το θυμηθείς, απλά είχε φύγει. Πρέπει να χάθηκαν δεκάδες τραγούδια έτσι. Στην πραγματικότητα, έπρεπε να γράφεις «αξέχαστα» τραγούδια, για να μπορείς να τα θυμηθείς κι εσύ ο ίδιος. Σήμερα, αυτό μπορείς να το κάνεις με το κινητό σου τηλέφωνο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!