Πέθανε η κόρη του leader των Slipknot

Ήταν μόλις 22 ετών. Άγνωστα έως στιγμή τα αίτια της φυγής της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο συνιδρυτής και ηγέτης της Αμερικάνικης χέβι μέταλ μπάντας Slipknot, Shawn Crahan, δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα, χάνοντας την κόρη του, ηλικίας μόλις 22 ετών.

Ο 49χρονος «κορυστός» έγραψε στο Instagram: «Με ραγισμένη καρδιά και με ανείπωτο πόνο σας ενημερώνω ότι η μικρότερη κόρη μου Gabrielle, πέθανε εχθές, Σάββατο, 18 Μαΐου 2019».

Ο βραβευμένος με Grammy Shawn Crahan, που χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα «Clown» και «#6» επί σκηνής, ζήτησε από το κοινό να κρατήσει διακριτική στάση και να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.

Η αιτία θανάτου της νεαρής κοπέλας δεν έχει ανακοινωθεί.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Gabrielle, Alexandria, τοποθετήθηκε με τη σειρά της στο Instagram: «Είμαι σοκαρισμένη και δεν έχω ιδέα πώς να διαχειριστώ τον χείμαρρο των συναισθημάτων που βιώνω. Το μόνο που με παρηγορεί είναι η οικογένεια, οι φίλοι μου και οι γάτες μου. Στείλτε τη θετική σας ενέργεια στους γονείς μου και τα αδέρφια μου».

Ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor, εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον αδερφό μου. Στείλτε στην οικογένεια Crahan τις σκέψεις σας και την αγάπη σας. Θα μας λείψει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!