Paul McCartney & Ringo Starr αποχαιρετούν τη Cilla Black

Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή, από φυσικά αίτια, σε ηλικία 72 ετών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/08/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αστέρες των Beatles, Paul McCartney & Ringo Starr απέτισαν φόρο τιμής στην αγαπημένη τους φίλη, που πέθανε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι της στην Ισπανία.

Στο άκουσμα της είδησης, ο McCartney την περιέγραψε ως μεγάλο σοκ, στο Twitter. Και πρόσθεσε: «Ήταν ιδιαίτερα αξιαγάπητη, επηρέαζε τους πάντες με το ανοιχτό της πνεύμα. Είχε μια όμορφη, ξεχωριστή φωνή και ήταν προνόμιο να τη γνωρίζω και να την αγαπώ».

Ο Starr με τη σειρά του έγραψε: «Μόλις έμαθα πως η Cilla Black μας άφησε. Ήταν μια καλή φίλη και θα μας λείψει. Ειρήνη σ’ εκείνη, ειρήνη και αγάπη στην οικογένειά της».

Ποια ήταν η Cilla Black;


Η γεννημένη στο Liverpool τραγουδίστρια, Cilla Black, ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του ’60 με την υποστήριξη των Beatles. Έντεκα τραγούδια της κατάφεραν να μπουν στα βρετανικά top ten, μεταξύ αυτών τα νούμερο ένα «Anyone Who Had a Heart» και «You're My World», του 1964. Στη συνέχεια, έκανε καριέρα τηλεπαρουσιάστριας, παρουσιάζοντας επιτυχημένες εκπομπές, όπως το «Ραντεβού στα τυφλά».

Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε στο γνωστό Cavern Club του Liverpool, όπου εμφανιζόταν μαζί με άλλα ονόματα, όπως τους Gerry & The Pacemakers και τους Beatles. Ο Ringo Starr ήταν αυτός που τη σύστησε στον Brian Epstein, ο οποίος σύντομα έγινε μάνατζέρ της.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!