Παραιτήθηκε με δάκρυα η Τερέζα Μέι

Έδωσε ημερομηνία αποχώρησης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 7 Ιουνίου αποχωρεί από την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας η Τερέζα Μέι, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής έξω από την πρωθυπουργική κατοικία.

Ανακοινώνοντας τη παραίτησή της από την ηγεσία των Τόρις, η πρωθυπουργός τηες Βρετανίας Τερέζα Μέι δήλωσε ότι θα είναι γι΄αυτήν πάντοτε πηγή μεγάλης λύπης το ότι δεν κατόρθωσε να υλοποιήσει το Brexit.

«Εκανα ό,τι μπορούσα για να πείσω του βουλευτές να υποστηρίξουν την συμφωνία...δυστυχώς δεν το κατάφερα», είπε με σπασμένη από την συγκίνηση φωνή.

«Ηταν η μεγαλύτερη ζωή στην ζωή μου που υπήρξα η δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός, αλλά σίγουρα όχι η τελευταία», πρόσθεσε.

Η Τερέζα Μέι παραιτείται από τη ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος την Παρασκευή, 7 Ιουνίου και την εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα αρχίσει η διαδικασία επιλογής του νέου ηγέτη των Τόρις.

Η Τερέζα Μέι θα παραμείνει πρωθυπουργός κατά την μεταβατική περίοδο και κατά συνέπεια ο εκπρόσωπός της ακριβολογούσε ανακοινώνοντας χθες ότι η Μέι «ανυπομονεί» να υποδεχθεί ως πρωθυπουργός τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του Ιουνίου.

Στο τέλος της ομιλίας της και ενώ έλεγε ότι ήταν τιμή της να υπηρετήσει τη χώρα που αγαπάει, η συγκίνησή της ήταν φανερή.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!