Οι Stones ξανά στη σκηνή μετά το θάνατο της φίλης του Jagger

Οι Ρόλινγκ Στόουνς έδωσαν την πρώτη εδώ και καιρό συναυλία τους στο Όσλο επαναλαμβάνοντας την περιοδεία που διακόπηκε
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
αιφνιδιαστικά τον περασμένο Μάρτιο μετά το θάνατο της φίλης του Μίκ Τζάγκερ.
Ο 70χρονος τραγουδιστής, φορώντας ένα στενό μαύρο πουκάμισο και τζιν για το μεγαλύτερο μέρος του σόου, μπροστά σε περισσότερους από 20.000 θεατές, είπε ότι ήταν ευτυχής που βρίσκεται και πάλι στη σκανδιναβική πόλη, όπου η περίφημη μπάντα έπαιξε για πρώτη φορά σε μια περιοδεία το μακρινό 1965.

Η συναυλία στο Όσλο το βράδυ της Δευτέρας όπου ακούστηκαν κλασικές επιτυχίες όπως το  Satisfaction, το Brown Sugar και το Sympathy for the Devil, ήταν η πρώτη της ευρωπαϊκής περιοδείας που τώρα θα συνεχιστεί στη Λισαβόνα και κατόπιν στη Ζυρίχη.

Το θρυλικό συγκρότημα ανέβαλε τις συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τον Μάρτιο εξ αιτίας του θανάτου της 49χρονης Σκοτ, φίλης του Τζάγκερ η οποία αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν.

Ο Μικ Τζάγκερ δεν αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Όσλο. Στις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς όταν ο 66χρονος κιθαρίστας Ρόνι Γουντ σήκωσε τα χέρια του ψηλά σαν να κρατά ένα μωρό με τον Τζάγκερ να εξηγεί στο κοινό ότι γιορτάζει τη γέννηση του εγγονιού του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!