Οι Rolling Stones επιστρέφουν με 2πλό δισκογραφικό χτύπημα και περιοδείες

Τα «κακά παιδιά» δεν το βάζουν κάτω με τίποτα και ξαναμπήκαν στο στούντιο για να ολοκληρώσουν το νέο στούντιο άλμπουμ τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/07/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επιτυχία του «Blue and Lonesome» όπου έκαναν το κέφι τους παίζοντας παλιά blues, φαίνεται άνοιξε την… όρεξη στους Rolling Stones που εξήγγειλαν διπλό δισκογραφικό χτύπημα στο επόμενο διάστημα! 

Αυτά τα «κακά παιδιά» δεν το βάζουν κάτω με τίποτα και ξαναμπήκαν στο στούντιο μέσα σε μικρό διάστημα ώστε να ολοκληρώσουν το νέο στούντιο άλμπουμ τους με καινούργια κομμάτια που δεν τους βγήκαν πέρυσι και τα άφησαν για λίγο στην άκρη για να γράψουν το «Blue and Lonesome». 

Το νέο στούντιο άλμπουμ τους θα βγει μέσα στο 2018, αλλά έως τότε θα κυκλοφορήσουν μια live συλλογή τραγουδιών τους που αναμένεται στα Χριστούγεννα του 2017! 

Το άλμπουμ αυτό θα συμπέσει με το φινάλε της επερχόμενης ευρωπαϊκής περιοδείας τους. 
Rolling stones-crossfire.jpg
Οι Rolling Stones υπολογίζουν ότι το νέο στούντιο άλμπουμ τους θα τους αποφέρει τουλάχιστον 2.000.000 λίρες κι έτσι οι 73χρονοι Mick Jagger και Keith Richards επεξεργάζονται αυτό τον καιρό το νέο υλικό τους, που περιλαμβάνει 15 τραγούδια, σε στούντιο ηχογραφήσεων στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, το αποτέλεσμα των οποίων τους ενθουσίασε, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος. Επίσης, όπως ανακοίνωσαν, ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με την Universal. Στο συγκρότημα φυσικά και είναι μαζί τους ο 76χρονος Charlie Watts και ο 70χρονος Ronnie Wood.

Στενός συνεργάτης των Rolling Stones σχετικά με την υπεδραστηριότητα του συγκροτήματος ανέφερε ότι: 

«Ο Mick και ο Keith προτιμούν να μετακινούνται εκτός σκηνής σε ένα φέρετρο, παρά να εγκαταλείψουν τη μεγάλη τους αγάπη - γράφοντας και κάνοντας μουσική. Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στη λαμπρή μουσική και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καινούργιοι δίσκοι τους θα πουλήσουν». 

Εν τω μεταξύ, η μπάντα πρόσφατα ζήτησε συγγνώμη για την έλλειψη βρετανικών ημερομηνιών στην 13η τους ευρωπαϊκή περιοδεία - η οποία ξεκινήσει στο Stadtpark του Αμβούργου στις 8 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει στο U Arena στο Παρίσι στις 22 Οκτωβρίου, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν στην σκηνή το 2018.
ROLLING STONES.jpg
Οι Rolling Stones στο tweet τους αναφέρουν σχετικά: «Ζητούμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν υπάρχουν ημερομηνίες για το Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της έλλειψης διαθέσιμων χώρων, λόγω αθλητικών εγκαταστάσεων. Ελπίζουμε να είμαστε εδώ το 2018». 

Να σημειωθεί ότι το «Blues and Lonesome», ο πρόσφατος δίσκος τους έγινε από τους παραγωγούς της διαχρονικής επιτυχίας τους «Sympathy For The Devil» και τα κέρδη από τις πωλήσεις, αλλά και τα μπλουζάκια που τυπώθηκαν ξεπέρασαν τις προσδοκίες όλων! Rolling Stones ανεκτίμητη αξία…

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!