Οι Pink Floyd ακόμη και στο μουσείο «σπάνε τα ταμεία»

(VIDEO & PHOTOS) Η έκθεση Pink Floyd: Their Mortal Remains παρουσιάζει υπερβολική ζήτηση εισιτηρίων και σπάει τα ρεκόρ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από τις 13 Μαΐου παρουσιάζεται στο Victoria and Albert Museum του Λονδίνου η ρετροσπεκτίβα για τους Pink Floyd με τον τίτλο Their Mortal Remains. Όπως γνωστοποίησαν εκπρόσωποι του V&A η ζήτηση εισιτηρίων είναι τόσο μεγάλη γεγονός που τους αναγκάζεται να παρατείνουν την έκθεση κατά δύο εβδομάδες και, πλέον, θα κλείσει στις 15 Οκτωβρίου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η επιμελήτρια του V&A, Βικτόρια Μπρόακς: «Η συγχώνευση μουσικής, θεάτρου, ντιζάιν και περφόρμανς στα οποία διακρίθηκε το συγκρότημα σε ολόκληρη την καριέρα του, τα καθιστά ιδανικά για έκθεση στο V&A. Οι ηλικίες που προσελκύει είναι ποικίλες».

Η έκθεση για τους Pink Floyd έχει ήδη προσελκύσει 300.000 επισκέπτες. Μια αντίστοιχη που πραγματοποιήθηκε το 2013 για τον David Bowie άγγιξε τους 311.000 επισκέπτες. Νούμερο που η παρούσα ρετροσπεκτίβα αναμένεται να ξεπεράσει.

Να σημειωθεί πως η έκθεση με τους περισσότερους επισκέπτες στο V&A, στο Λονδίνο, είναι αυτή για τον σχεδιαστή μόδας Alexander McQueen, με 480.000 επισκέπτες σε διάστημα 21 εβδομάδων το 2015. Ακολουθεί η έκθεση Art Deco, με 359.000 το 2003 και, το 2014, η έκθεση για τα νυφικά, με 316.000.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!