Οι Iron Maiden με την αρχική τους σύνθεση 42 χρόνια μετά

Ο Steve Harris συναντά τα πρώην μέλη των Maiden, Dave Sullivan, Terry Rance και Paul Mario Day για πρώτη φορά μετά από περισσότερες από 4 δεκαετίες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Steve Harris συναντήθηκε πρόσφατα με τρεις από τους παλιούς συναδέλφους του.

Ο μπασίστας των Maiden - ο οποίος ίδρυσε το συγκρότημα τα Χριστούγεννα του 1975 - φωτογραφήθηκε με τον πρώτο τους τραγουδιστή, Paul Mario Day, καθώς και τους κιθαρίστες Dave Sullivan και Terry Rance. Το μόνο μέλος που έλειπε από την πρώιμη σύνθεση της μπάντας, ήταν ο ντράμερ Ron «Rebel» Matthews.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Steve «Loopy» Newhouse, με τον ίδιο και τον Paul Mario Day να την ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στο Facebook.

Ο Day έγραψε: «Η συμμορία σχεδόν ολόκληρη μαζί από το 1976, ή εκεί γύρω. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο όμορφα νιώθω. Η αποψινή βραδιά θα μείνει στη μνήμη μου για όλη μου τη ζωή. Μπορώ να γράψω περισσότερα αργότερα, αφού επεξεργαστώ τη βραδιά».

Το line up των Iron Maiden άλλαξε αρκετές φορές πριν από την ηχογράφηση και την κυκλοφορία του ντεμπούτου EP τους «The Soundhouse Tapes» το 1979, στο οποίο συμμετείχαν ο Harris, ο τραγουδιστής Paul Di'Anno, ο ντράμερ Doug Sampson και οι κιθαρίστες Dave Murray και Paul Cairns.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!