Οι Guns N’ Roses αντέγραψαν τον Παπανδρέου και γνώρισαν τη «γιούχα»

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Λαέ της Λάρισας! ... ;;;;; Λαέ της Λάρισας! Πού είσαι να θαυμάσεις τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού τού Βόλου!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το παραπάνω είναι ένα απ’ τα ανέκδοτα, βασισμένα σε αληθινό γεγονός, που συνοδεύει το μύθο του Γεωργίου Παπανδρέου. Ενδεικτικό της δεινότητας του ρήτορα να διορθώσει έξυπνα και γρήγορα το λάθος αλλά και της καιροσκοπικής οπτικής του. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι τον αποκαλούσαν ακόμη και «παπατζή».

Βέβαια ο Γέρος της Δημοκρατίας ίσως και να είχε τα δίκια του στο πλαίσιο των ατέλειωτων συγκεντρώσεων που γίνονται στον τόπο μας κατά τις προεκλογικές εκστρατείες.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Guns N’ Roses που μπέρδεψαν την Μελβούρνη με το Σίδνεϊ στην Αυστραλιανή τουρνέ τους.

Λίγο πριν εμφανιστούν στη σκηνή του Cricket Ground της Μελβούρνης ο υπεύθυνος που προλογίζει τη μπάντα φώναξε «Σίδνεϊ» αντί «Μελβούρνη». Στη συνέχεια προσπάθησε μα απολογηθεί για την αργοπορία του συγκροτήματος να ανέβει στη σκηνή αλλά το κακό είχε γίνει και η γιούχα είχε ξεκινήσει. Το βίντεο μιλάει από μόνο του:

Το λάθος του συνεργάτη των Guns N’ Roses, η μπάντα προσπάθησε να το διορθώσει με ανακοίνωσή της στο facebook: «Μελβούρνη! Μετά από 30 χρόνια ο McBob (ο βετεράνος συνεργάτης τους) έκανε λάθος. Σας ζητάμε συγνώμη. Ευχαριστούμε που ήρθατε στο show».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!