Ο χορηγός της περιοδείας των Rolling Stones είναι για… συνταξιούχους

Ο Μικ Τζάγκερ επανήλθε δριμύτερος στη σκηνή μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, αλλά πλέον θα έχει στο πλευρό του, σε απόσταση αναπνοής τον καρδιολόγο του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο γιατρός, μακάρι να είναι αχρείαστος, αλλά τα 75 χρόνια που κουβαλάει ο γερόλυκος της ροκ δεν είναι λίγα. Άλλα τόσα έχει Κιθ Ρίτσαρντς ενώ ο Τσάρλι Γουότς αριθμεί 78. Ο μικρότερος της παρέας, ο Ρόνι Γουντς πιάνει τα 72.

Κάπως έτσι ίσως να εξηγείται το γεγονός ότι κύριος χορηγός της περιοδείας των Rolling Stones είναι η Alliance for Lifetime Income που προσφέρει συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Μάλιστα ο χορηγός παραφράζει το κλασικό τραγούδι τους με τίτλο "You can't always get what you want (but you can get what you need)" σε "You can get what you need, when you have an annuity" δηλαδή ένα «συνταξιοδοτικό επίδομα».

Σύμφωνα με την εκτελεστική διευθύντρια της Alliance for Lifetime Income, Τζιν Σάντερς, το σλόγκαν στόχο έχει ως στόχο να τονίσει τη σημασία της «μείωσης του ρίσκου» στην ζωή, τόσο των Stones όσο και του πυρήνα των θαυμαστών τους, που είναι πλέον κάποιας… ηλικίας.

Η ίδια, όπως αναφέρουν οι New York Times, δηλώνει σχετικά:

«Το κοινό των Stones είναι το ιδανικό μας δημογραφικό γκρουπ: άτομα ηλικίας από 45 ως 72 ετών που έχουν κάποιο εισόδημα που μπορεί να επενδυθεί σε ένα πρόγραμμα που θα τους εξασφαλίσει άνετα και μακάρια γεράματα. Δεν μιλάμε για ευκατάστατους επενδυτές, αλλά για άτομα της μεσαίας τάξης σε όλο το φάσμα της».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!