Ο Paul McCartney θυμάται την παραμονή του σε ιαπωνική φυλακή

Δήλωσε πως απελευθερώθηκε σύντομα, μόνο επειδή ήταν διάσημος.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Paul McCartney θυμάται την εποχή που φυλακίστηκε για 9 μέρες στην Ιαπωνία, μετά τη σύλληψή του για κατοχή μαριχουάνας.


Νέες σκηνές προστέθηκαν στο βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, όταν ο Paul McCartney των Beatles εμφανίστηκε στην εκπομπή Carpool Karaoke: When Corden Met McCartney Live From Liverpool. Το νέο υλικό παρουσιάστηκε στην Αμερική στις 20 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το nme.com, στο ακυκλοφόρητο, ως τώρα, βίντεο, ο McCartney ανακαλεί στη μνήμη του τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο του Τόκιο το 1980, όταν βρέθηκε μαριχουάνα στις αποσκευές του.

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως έγινε αυτό, αλλά έγινε» είπε στον παρουσιαστή James Corden. «Είχα λίγη μαριχουάνα στη βαλίτσα μου και κατέληξα στη φυλακή για 9 μέρες. Τρομακτικό!».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η ποινή του θα ήταν 7 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας, αν δεν ήταν διάσημος, καθώς αυτό προβλέπει ο ιαπωνικός νόμος για τέτοιες περιπτώσεις, ενώ θυμήθηκε πως οι κρατούμενοι είχαν στη διάθεσή τους μόνο ένα κοινόχρηστο λουτρό. «Μπήκαμε όλοι μαζί και είχε πλάκα, ξέρεις, να βρίσκεσαι σε μια μπανιέρα με τόσους Γιαπωνέζους».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!