Ο Μόρισεϊ πάει Μπρόντγουεϊ

Τον Μάιο πρίν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μόρισεϊ, ίνδαλμα της βρετανικής εναλλακτικής ροκ, ανακοίνωσε ότι θα κάνει εμφανίσεις επί μια εβδομάδα στο Μπρόντγουεϊ τον Μάιο, διαδεχόμενος τον Μπρους Σπρίνγκστιν στη νεοϋορκέζικη μουσική σκηνή.

Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths θα παίζει και θα τραγουδά από τις 2 έως τις 11 Μαΐου παρουσιάζοντας μια αναδρομική μουσική παράσταση που θα περιλαμβάνει το νέο του άλμπουμ το οποίο περικλείει παλιές επιτυχίες, όπως διευκρίνισε.

Το νέο αυτό άλμπουμ που έχει τίτλο "California Son" θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου και περιέχει επιτυχίες των δεκαετιών του 1960 και του 1970.

"Οι θαυμαστές του Moz θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να δουν τον σταρ να διαφοροποιείται και να τραγουδά στη σκηνή όπως ποτέ άλλοτε", υπόσχεται η ανακοίνωση.

Ο Μόρισεϊ, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ, ανέβαλε το περασμένο καλοκαίρι πολλές εμφανίσεις του σε ευρωπαϊκές μουσικές σκηνές μετά μια αντιπαράθεση για δηλώσεις που είχε κάνει σε συνέντευξη που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, και οι οποίες είχαν χαρακτηριστεί από ορισμένους ισλαμοφοβικές.

Ο 59χρονος τραγουδιστής από το Λάνκασιρ της βορειοδυτικής Αγγλίας και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων έχει εκφράσει επίσης την υποστήριξή του σε προσωπικότητες της άκρας δεξιάς στη Βρετανία.

Οι εμφανίσεις του Μπρους Σπρίνγκστιν επί έναν και πλέον χρόνο στο Μπρόντγουεϊ έγιναν από τις πιο περιζήτητες, με εισιτήρια να μεταπωλούνται σε τιμές που ξεπερνούσαν τα 1.000 δολάρια. Ολοκληρώθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου και το πρόγραμμα της παράστασης ήδη διατίθεται στο Netflix.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!