Ο Michael Jackson παραμένει στο Rock and Roll Hall of Fame & στο Madame Tussauds

Ο καλλιτέχνης «αναγνωρίστηκε για μουσική αριστεία και ταλέντο, έχοντας παράλληλα συνεχή επίδραση στο rock 'n' roll. Με άλλα λόγια, άλλαξε μουσική για πάντα».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Michael Jackson θα παραμείνει στο Rock and Roll Hall of Fame, παρά τις εκτεταμένες κατηγορίες για παιδική κακοποίηση.

Το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», δίχασε τις απόψεις όταν το πρώτο μέρος του έκανε πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα μέσα στο μήνα, εστιάζοντας στις καταθέσεις των Wade Robson, 36 ετών και James Safechuck, 41 ετών, που ισχυρίζονται πως ο Jackson τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά.

Το μουσικό είδωλο εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame δυο φορές στη ζωή του, μια με τους Jackson 5 το 1997 και μια ως solo καλλιτέχνης το 2001 και παρά τις κατηγορίες, φαίνεται πως θα παραμείνει.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Michael Jackson «αναγνωρίστηκε για μουσική αριστεία και ταλέντο, έχοντας παράλληλα συνεχή επίδραση στο rock 'n' roll. Με άλλα λόγια, ο MJ άλλαξε μουσική για πάντα».

Τα νέα έρχονται μετά την ανακοίνωση του Μουσείου Madame Tussauds, που δήλωσε πως όλα τα κέρινα ομοιώματα του Michael Jackson θα παραμείνουν στις προθήκες τους σε όλα τα παραρτήματα του μουσείου, ενώ το μιούζικαλ «Thriller» θα συνεχιστεί στο West End του Λονδίνου.

«Τα ομοιώματα που εκτίθενται στο Madame Tussauds αντικατοπτρίζουν ένα προφίλ που είχε τεράστια επίδραση στον ποπ κουλτούρα και οι επισκέπτες αναμένουν να δουν» ανέφερε εκπρόσωπος στο NME.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!