Ο ΜακΚάρτνεϋ κατά του Πανεπιστημίου του Τέξας

«Το βίντεο με τα Γκόλντεν Ριτρίβερ στο εργαστήριο σκύλων του Πανεπιστημίου σας είναι θλιβερό».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ εξέφρασε την αντίθεσή του στα πειραματικά με σκύλους για τη μυϊκή δυστροφία που γίνονται στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, Texas A&M University (TAMU).

Το βίντεο που δημοσιοποίησε η οργάνωση Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων (PETA), αποτέλεσε αφορμή και αιτία για την επιστολή του ΜακΚάρτνεϋ προς τον πρόεδρο του Texas A&M University, Μάικλ Γιανγκ.

«Το βίντεο με τα Γκόλντεν Ριτρίβερ στο εργαστήριο σκύλων του Πανεπιστημίου σας είναι θλιβερό» αναφέρει ο Βρετανός θρύλος, και συνεχίζει:

«Είχα σκύλους από τότε που ήμουν μικρός και τους αγαπούσα πολύ, μεταξύ άλλων τη Martha, η οποία ήταν σύντροφος μου για περίπου 15 χρόνια και για την οποία έγραψα το τραγούδι Martha My Dear…

Παρακαλώ κάντε το σωστό τερματίζοντας τον βασανισμό των σκύλων στο εργαστήριο για τη μυϊκή δυστροφία και περάστε σε σύγχρονες ερευνητικές μεθόδους».

Να σημειωθεί πως ο ΜαΚάρτνεϊ είναι «δηλωμένος» υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ζώων ενώ στη διατροφή του δεν υπάρχει κρέας και έχει συνεργαστεί με την PETA πολλές φορές στο παρελθόν.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!