Ο αδερφός της Nicki Minaj ένοχος για βιασμό 11χρονης

Ο Jelani Maraj, αδερφός της πασίγνωστης Nicki Minaj, κρίθηκε ένοχος στη δίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Jelani Maraj συνελήφθη το 2015 και είχε δηλώσει αθώος. Όπως διαβάζουμε στο nme.com, το Associated Press τώρα αναφέρει πως ο 38χρονος Maraj, καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς κρίθηκε ένοχος για επανειλημμένους βιασμούς 11χρονου κοριτσιού, σε διάστημα 8 μηνών.

Η ποινή του, από 25 χρόνια ως ισόβια, θα αποφασιστεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Οι δικηγόροι του Maraj δήλωσαν πως θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης, καθώς δεν τους επετράπη να παρουσιάσουν στη δίκη πολλά αθωωτικά στοιχεία που υποστηρίζουν πως διαθέτουν.

Παρ’ όλα αυτά και σύμφωνα με τις αναφορές, οι κατήγοροι δηλώνουν πως το DNA έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καταδίκη, καθώς βρέθηκε σπέρμα του Maraj στις πιτζάμες του παιδιού, ενώ ο μικρότερος αδερφός της κατέθεσε πως υπήρξε μάρτυρας σε μια περίπτωση βιασμού. Να σημειωθεί πως ο Maraj ήταν παντρεμένος με τη μητέρα του παιδιού, όταν πραγματοποιήθηκαν οι βιασμοί.

Οι δικηγόροι του Maraj ισχυρίστηκαν πως οι κατηγορίες είναι μια κατασκευασμένη από τη μητέρα σκευωρία εναντίον του, για να εξαναγκάσουν τη Nicki Minaj να πληρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια. Η Nicki Minaj δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!