Κλεμμένα προσωπικά αντικείμενα του John Lennon βρέθηκαν στο Βερολίνο!

Πρόκειται για τα ημερολόγιά του, που βρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικών του αντικειμένων, που είχαν κλαπεί το 2006.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/11/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα κλεμμένα ημερολόγια του John Lennon έχουν βρεθεί στο Βερολίνο, ανάμεσα σε πάνω από εκατό άλλα προσωπικά του αντικείμενα και βρίσκονται στην κατοχή της αστυνομίας.

Τα ημερολόγια του John Lennon βρίσκονται επί του παρόντος στην έδρα της αστυνομίας του Βερολίνου, μαζί με δύο ζευγάρια στρογγυλών γυαλιών του, μια κασέτα με συναυλία των Beatles, παρτιτούρες και μια θήκη για τσιγάρα. Η συλλογή των αντικειμένων είχε κλαπεί από τη χήρα του John Lennon, Yoko Ono το 2006.

Σύμφωνα με το BBC, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Yoko Ono έχει αναγνωρίσει τα αντικείμενα από φωτογραφίες που της παρουσιάστηκαν στο γερμανικό προξενείο της Νέας Υόρκης.

Πολλά από τα αντικείμενα κατασχέθηκαν τον Ιούλιο, αφού βρέθηκαν σε δημοπρασία στη γερμανική πρωτεύουσα, γεγονός που ώθησε την αστυνομία να ψάξει και τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με τον Martin Steltner, εκπρόσωπο του γραφείου του εισαγγελέα του Βερολίνου, η αστυνομία δήλωσε ότι συνελήφθη ένας άντρας 58 ετών, ενώ ένας δεύτερος ύποπτος - ο οποίος εργαζόταν για τη Yoko Ono - δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!