Κανονικά η έκθεση με έργα εμπνευσμένα από τον Μάικλ Τζάκσον

Στη Βόννη και μετά στη Φινλανδία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έκθεση έργων τέχνης με θέμα τον Μάικλ Τζάκσον εγκαινιάστηκε στη Γερμανία, παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που διατυπώνονται εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».

Ορισμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί στις ΗΠΑ και στη Βρετανία έχουν αποκλείσει από τις λίστες της μουσικής που μεταδίδουν τα τραγούδια του εκλιπόντος «βασιλιά της ποπ» από τότε που προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ στο οποίο οι Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ Wade Robson, ισχυρίζονται ότι ο Τζάκσον τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά.
michael jackson bundeskunsthalle bonn 126 v HDready
Η έκθεση με τίτλο 'On The Wall' φιλοξενείται στο Bundeskuntshalle στη Βόννη μετά από μια στάση στο Λονδίνο.

Ο επιμελητής, Νίκολας Κάλιναν τονίζει ότι η έκθεση είχε σχεδιαστεί πολύ καιρό πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» στο HBO.

Μεταξύ των έργων τέχνης που παρουσιάζονται είναι μία εικόνα του Ντέιβ ΛαΣαπέλ που δείχνει τον άψυχο Μάικλ Τζάκσον να βρίσκεται στα χέρια του Ιησού. Ένα άλλος πίνακας τον δείχνει σε πόζα ισχύος καθώς ιππεύει ένα άλογο με χερουβείμ να τον ακολουθούν.
michael jackson ausstellung 122 v gseapremiumxl
Ο επιμελητής της έκθεσης δήλωσε στο AP ότι «δεν ήταν ποτέ πανηγυρική». «Αφορά την πολυπλοκότητα του Mάικλ Τζάκσον, πώς σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα σε πολλούς πολύ διαφορετικούς ανθρώπους» εξήγησε.

Η έκθεση με 70 έργα τέχνης 48 καλλιτεχνών για τον «βασιλιά της ποπ» κάποια από τα οποία είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστα θα φιλοξενηθεί στη Βόννη από τις 22 Μαρτίου, έως τις 14 Ιουλίου και στη συνέχεια θα «ταξιδέψει» στη Φινλανδία.bundeskunsthalle michael jackson on the wall 4402

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!