Η Madonna απαντά στους επικριτές της για τη συμμετοχή στη Eurovision

Διαβάστε τι δήλωσε μια μέρα πριν τον τελικό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Madonna μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο «Future», με τον rapper Quavo. Είναι το πιο πρόσφατο τραγούδι που κυκλοφορεί μέσα από το επερχόμενο album με γενικό τίτλο «Madame X», που αναμένεται στις 14 Ιουνίου.

Παράλληλα, η Madonna επιβεβαίωσε την αυριανή της εμφάνιση στον τελικό της Eurovision, όπου θα παρουσιάσει το νέο single και το «Like A Prayer» του 1989.

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε επιτέλους να επιβεβαιώσουμε ότι το ασύγκριτο μουσικό είδωλο Madonna θα είναι μαζί μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision» ανέφερε ο Jon Ola Sand, επιβλέπων της διοργάνωσης. «Ξέρουμε πως θα είναι μια αξέχαστη βραδιά και ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε με όσους μας παρακολουθήσουν».

Μέσα στην εβδομάδα, η τραγουδίστρια απευθύνθηκε στους διαδηλωτές που την πίεζαν να αποσύρει τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να παίζω μουσική ώστε να ταιριάζει στην πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω ενάντια σε παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οπουδήποτε στον κόσμο και να είναι», είπε. «Η καρδιά μου σπάει κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτή την περιοχή και τη βία που διαιωνίζεται για να εξυπηρετήσει τους πολιτικούς στόχους των ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την παλιά διαμάχη. Ελπίζω και προσεύχομαι ότι σύντομα θα απελευθερωθούμε από αυτόν τον τρομερό κύκλο καταστροφής και θα δημιουργήσουμε μια νέα πορεία προς την ειρήνη».

Ακούστε το νέο της single εδώ:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!