Η Lady Gaga στο «American Horror Story»

H Lady Gaga ως «Μητέρα των τεράτων» στο «American Horror Story»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αμερικανός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Ράιαν Μέρφι, δημιουργός του «American Horror Story» - στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο - δήλωσε στο κοινό ότι η Lady Gaga δεν πρόκειται να τραγουδήσει στη σειρά αλλά θα δείξει την σκοτεινή της πλευρά.

Όταν η Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα (πραγματικό όνομα της Lady Gaga) ανέφερε στον Ράιαν Μέρφι  πως ήθελε να κάνει την κακιά και να είναι πολύ σατανική, ο δημιουργός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς τρόμου της απάντησε πως ήρθε στο κατάλληλο μέρος.

Στο - μόλις δέκα δευτερολέπτων - κλιπ, το μόνο που αποκαλύπτεται είναι το χέρι της 29χρονης Gaga, διακοσμημένο με στολίδια, μακριά νύχια, βαμμένο σε ασημί χρώμα, να χτυπά το vintage κουδούνι στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Lady Gaga δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, με το φανατικό κοινό της τραγουδίστριας αλλά και της σειράς, να ανυπομονούν για να την δουν σε ένα νέο ρόλο, ο οποίος θα δικαιολογήσει τον τίτλο της «Mother Monster», που την ακολουθεί από την αρχή της καριέρας της.

Θυμίζουμε πως η Αμερικανίδα σταρ έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην ταινία «Machete Kills», το 2013.                                                 

Το «American Horror Story» ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του με τον πέμπτο κύκλο, ο οποίος θα φέρει τον τίτλο «Hotel», και αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση το ερχόμενο φθινόπωρο.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!