Η Κίνα «κόβει» την περιοδεία του Justin Bieber

Ο Justin Bieber «κόπηκε» στην Κίνα, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να «αγνοποιήσει» τις τέχνες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο τραγουδιστής σχεδιάζει να επισκεφτεί την Κίνα στα πλαίσια της «Purpose» παγκόσμιας περιοδείας του μέσα στη χρονιά, με άλλους σταθμούς το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία.

Όμως, όπως διαβάζουμε στο nme.com, οι εμφανίσεις στην Κίνα μάλλον θα αφαιρεθούν από την ατζέντα, αφού το Γραφείο Πολιτισμού της Κίνας να επικαλείται λόγους «κακής συμπεριφοράς» του τραγουδιστή. 

«Ο Justin Bieber είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής, αλλά είναι επίσης κι ένας αμφιλεγόμενος νέος τραγουδιστής», εξηγεί το γραφείο σε δήλωση. «Όσον αφορά εμάς, έχει εμπλακεί σε μια σειρά κακών συμπεριφορών, τόσο στην κοινωνική του ζωή όσο και σε προηγούμενη παράσταση στην Κίνα, η οποία προκάλεσε δυσαρέσκεια στο κοινό».

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως δεν αποκλείεται ο Justin Bieber να εμφανιστεί ξανά στην Κίνα στο μέλλον, καθώς το Γραφείο πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι ο Justin Bieber θα μπορέσει να βελτιώσει τη συμπεριφορά του καθώς μεγαλώνει και θα βρει για άλλη μια φορά τη δημόσια εύνοια».

Άλλη περίπτωση απαγόρευσης στην Κίνα ήταν οι Oasis, των οποίων συναυλία κόπηκε, λόγω μιας άλλης που ο Noel Gallagher είχε πραγματοποιήσει στη Νέα Υόρκη το 2009, με στόχο την απελευθέρωση του Θιβέτ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!