Η Celine Dion κατηγορήθηκε για… σατανισμό

Εξ αιτίας μιας νέας σειράς unisex παιδικών ρούχων που λανσάρει.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Celine Dion κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι προάγει τον σατανισμό, καθώς λανσάρισε μια δική της σειρά unisex παιδικών ρούχων.

Η Καναδή τραγουδίστρια συνεργάζεται με εταιρεία ρούχων με την επωνυμία NUNUNU, η οποία κυκλοφορεί 70 είδη ρουχισμού «απαλλαγμένα από στερεότυπα».

Η προσωπική της σειρά ονομάζεται CELINUNUNU και περιλαμβάνει μια ποικιλία T-shirts, παντελονιών, κολάν και πουλόβερ, με κάποια απ’ αυτά να φέρουν το σχέδιο νεκροκεφαλών.

Η σειρά ρούχων φαίνεται πως ενόχλησε Αμερικανό ιερέα, που μίλησε σχετικά στην εφημερίδα National Catholic Register, χαρακτηρίζοντάς την «σατανική», ισχυριζόμενος πως τα unisex ρούχα που εξομοιώνουν τις διαφορές των φύλων είναι έργο του σατανά.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο τρόπος με τον οποίο έχει εξαπλωθεί αυτό το είδος φύλου είναι δαιμονικός», δήλωσε ο John Esseff. «Είναι λάθος. Δεν γνωρίζω καν πόσα φύλα υποτίθεται πως υπάρχουν τώρα, αλλά ο Θεός έφτιαξε μόνο δύο».

«Ο διάβολος κυνηγάει τα παιδιά με τη σύγχυση των φύλων. Όταν γεννιέται ένα παιδί, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που ρωτάμε; Είναι αγόρι ή είναι κορίτσι. Κι αυτό είναι το φυσιολογικό να πει κανείς. Αλλά να ισχυριζόμαστε πως δεν υπάρχουν διαφορές είναι σατανικό. Ο διάβολος είναι ψεύτης και υπάρχουν τεράστια ψέματα που λέγονται. Αυτό γίνεται για χρήματα, και υπάρχει διχασμός που προέρχεται από αυτό - σημάδια του διαβόλου» κατέληξε ο ιερέας.

Παρόλο που η Celin Dion δεν έχει ακόμη απαντήσει στις κατηγορίες, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η γραμμή ένδυσης επιτρέπει στα παιδιά να «επιλέξουν έξω από τα στερεότυπα και τους κανόνες, ώστε να μπορούν να βγάλουν από μέσα τους τα δικά τους γούστα και προτιμήσεις. Τα βοηθούμε να αισθάνονται ελεύθερα, δημιουργικά, εμπνευσμένα, σεβαστά και ευτυχισμένα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!