Η Beyoncé λανσάρει νέα συλλογή ρούχων με ελληνικά γράμματα

Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τις αδελφότητες των αμερικάνικων κολεγίων που ονομάζονται με ελληνικούς χαρακτήρες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/07/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Beyoncé θα κυκλοφορήσει μια νέα συλλογή ρούχων, βασισμένη στα ρούχα που φόρεσε στο Φεστιβάλ Coachella, της Καλιφόρνια, νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Τα ρούχα της, που φέρουν την υπογραφή του οίκου Balmain ήταν εμπνευσμένα από τις στολές ιστορικών πανεπιστημίων για έγχρωμους της Αμερικής και φυσικά φέρουν ελληνικά γράμματα στο σχέδιο, όπως όλες οι πανεπιστημιακές αδελφότητες.

Τώρα, η Beyoncé και ο οίκος Balmain συνεργάζονται για τη νέα συλλογή που βγαίνει προς πώληση στις 13 Ιουλίου, από το site του οίκου. Θα αποτελείται από τρία κομμάτια, την κίτρινη και τη ροζ μπλούζα που φόρεσε η τραγουδίστρια στη σκηνή και μια μαύρη με το ίδιο σχέδιο «ΚΔΒ». Από τις 14 του μήνα, θα είναι διαθέσιμα και στο site της Beyoncé.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των ρούχων θα διατεθούν στο Ίδρυμα United Negro College. Η Beyoncé, μάλιστα, πρόσφατα δώρισε άλλα 100,000 δολάρια σε ιστορικά σχολεία μαύρων.

Μιλώντας στη Vogue, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Balmain Oliver Rousteing δήλωσε: «Η δωρεά είναι ο βασικός στόχος αυτής της συνεργασίας. Δεν ξεχνάμε από πού ήρθαμε. Είναι πολύ σημαντικό - προέρχομαι από ορφανοτροφείο, ξέρετε. Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση γύρω από τη συνεργασία μας με τη Beyoncé».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!