Η άλλη πλευρά της Amy Winehouse

Πιο γήινη, μακριά από την αυτοκαταστροφική και καταραμένη περσόνα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/07/2018
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο φωτογράφος Blake Wood, υπήρξε πολύ καλός φίλος της Amy Winehouse, την οποία γνώρισε το 2008, στην ακμή της καριέρας της.

Άρχισε έπειτα από πρόσκληση της ίδιας της Winehouse να την φωτογραφίζει ανεπίσημα, και αποφάσισε μετά από χρόνια να δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες.
amy1
Σύμφωνα με τον ίδιο, ήθελε να τις δημοσιεύσει για να πείσει τον κόσμο πως δεν ήταν όλα χάλια για την Amy εκείνη την περίοδο όπως νομίζει όλος ο κόσμος. Ο ίδιος ήταν κοντινός της φίλος και ήθελε να παρουσιάσει μια πιο γήινη Amy μακριά από την αυτοκαταστροφική και καταραμένη περσόνα που παρουσιάζονταν στα μέσα.
amy2
Πολλές από τις φωτογραφίες που περιέχονται στο άλμπουμ της Taschen που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, προέρχονται από τις διακοπές της Winehouse στην Αγία Λουκία στην Καραϊβική το 2008 όπου παρουσιάζεται υγιής και πιο φυσική από την συνηθισμένη εικόνα της. Μεταξύ άλλων ο Wood μιλάει για την φιλία τους και το πώς η ίδια τον επηρέασε να ακολουθήσει την καριέρα του φωτογράφου, ενώ θεώρησε την νύχτα όπου η Winehouse απέσπασε πέντε βραβεία Grammy, ως την πιο ξεχωριστή ανάμνηση που είχε μαζί της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!