H Lady Gaga ακυρώνει την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Φωτογραφίες απ’ το νοσοκομείο και το σημείωμα που επιβεβαιώνει την αρρώστια της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H Lady Gaga αισθάνεται φρικτούς πόνους και γι’ αυτό ακυρώνει την ευρωπαϊκή περιοδεία της. Η 31χρονη διάσημη καλλιτέχνης πάσχει από ινομυαλγία. Γι’ αυτό και ακύρωσε πρώτα την εμφάνισή της στο φεστιβάλ μουσικής στο Ρίο ντε Τζανέιρο την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της και τώρα οδηγείται και στην ολική ακύρωση της ευρωπαϊκής.

H Lady Gaga με αναρτήσεις της στους λογαριασμούς της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως μάλλον υπερβάλλει:

«Κάποιοι αφήνουν αιχμές ότι τραγικοποιώ την κατάσταση, όλα αυτά τα επινοώ ή παριστάνω το θύμα προκειμένου να αποφύγω την περιοδεία. Εάν με γνωρίζατε, θα ξέρατε ότι αυτό δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από την αλήθεια. Υπήρξα πάντα ειλικρινής σχετικά με τον αγώνα που δίνω για τη σωματική και πνευματική μου υγεία. Είναι περίπλοκο και δύσκολο να το εξηγήσει κανείς και προσπαθούμε να το λύσουμε».
1.jpg
Και συνεχίζει η Lady Gaga: «Μόλις ανακτήσω τις δυνάμεις μου κι όταν νιώσω έτοιμη, θα αφηγηθώ την ιστορία μου λεπτομερώς και σχεδιάζω να το κάνω δυναμικά, προκειμένου όχι μόνο να αφυπνίσω τον κόσμο αλλά να επεκτείνω την έρευνα και σε άλλους ασθενείς που νιώθουν όπως εγώ, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω στο να κάνουμε τη διαφορά».
2.jpg
Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Lady Gaga στο πλαίσιο της προώθησης του τελευταίου της δίσκου «Joanne» επρόκειτο να ξεκινήσει την 21η Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη. Θα διαρκούσε συνολικά 6 εβδομάδες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!