Ένα χρόνο από το θάνατο του George Michael η οικογένειά του συγκινεί

Η οικογένεια του George Michael τίμησε την επέτειο από το θάνατό του με ένα συγκινητικό μήνυμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η οικογένεια του George Michael κοινοποίησε ένα από καρδιάς, συγκινητικό μήνυμα στους θαυμαστές του, με αφορμή τον ένα χρόνο από το θάνατό του.


Ο τραγουδιστής & τραγουδοποιός πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, η οικογένειά του ευχαρίστησε τον κόσμο που έστειλε την επανέκδοση του «Listen Without Prejudice» στο Νο 1 των charts τον Οκτώβρη και παρότρυνε τους φίλους του να κάνουν μια πρόποση στη μνήμη του, ν’ ακούσουν τη μουσική του και να τον θυμηθούν με αγάπη.

Πείτε τα «Σ’ αγαπώ» σας δυνατά!


Μεταξύ άλλων, το μήνυμα αναφέρει: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα Χριστούγεννα δεν είναι πάντα εύκολα, η ζωή δεν είναι τέλεια και οι οικογένειες περίπλοκες. Ο Yog (όπως αποκαλούσαν τον George Michael οι φίλοι & συγγενείς του) μοιράστηκε τη μουσική του με όλους μας και πολλοί από εσάς συνδεθήκατε βαθιά με τα τραγούδια του, καθώς στη ζωή συχνά κρατάμε μέσα μας τις λέξεις και τα συναισθήματά μας, μια που είναι πολύ δύσκολο να τα εκφράσουμε. Αν μπορείτε, λοιπόν, στη μνήμη του, βρείτε μια στιγμή, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και πείτε τα «Σ’ αγαπώ» σας δυνατά. Όλοι πιστεύουμε πως έχουμε χρόνο, σωστά; Όμως, ίσως να είναι πιο αργά απ’ ότι νομίζετε…».

Δείτε το μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του George Michael.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!