Ακύρωσε κι άλλη συναυλία ο Στινγκ

Δεν έδωσε λεπτομέρειες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/07/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής ακόμη, ο διάσημος τραγουδιστής Στινγκ ακύρωσε μέσα σε τρεις ημέρες μια δεύτερη συναυλία --προγραμματισμένη για απόψε στο Μόναχο-- σύμφωνα με την ιστοσελίδα του που εκφράζει "ειλικρινή λύπη" γι αυτό και δεν δίνει διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Η ιστοσελίδα ανακοίνωνε λακωνικά ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία στο Μόναχο της Γερμανίας πρέπει να ακυρωθεί, γιατί ο Στινγκ "δεν έχει συνέλθει ακόμη όσον αφορά την υγεία του και ο γιατρός τού συνέστησε να μην ανεβεί στη σκηνή".

Ο 67χρονος Βρετανός, που έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους, είχε ακυρώσει ήδη τη Δευτέρα μια συναυλία στο φεστιβάλ τζαζ της Γάνδης στο Βέλγιο, επίσης χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Πρώην δάσκαλος, ο Στινγκ ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Police που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία πριν αρχίσει το 1985 σόλο καριέρα η οποία ήταν επίσης πολύ επιτυχημένη.

Καλλιτέχνης διεθνούς ακτινοβολίας, ο Στινγκ είναι ένας μουσικός στρατευμένος σε πολλούς πολιτικούς και οικολογικούς σκοπούς, από την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα έως την προστασία του δάσους του Αμαζονίου. Είναι επίσης μέγας λάτρης και γνώστης της γιόγκα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!