2 εκ. λίρες για τις οικογένειες των θυμάτων του Μάντσεστερ

(VIDEO) Η Ariana Grande κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα, που ανεβάζουν το συνολικό ποσό στα 10 εκατομμύρια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/06/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Στη συναυλία που διοργάνωσε η Ariana Grande για τις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής ενέργειας, συγκεντρώθηκαν 2 εκατομμύρια λίρες, γεγονός που ανεβάζει το συνολικό συγκεντρωμένο ποσό στα 10 εκατομμύρια, όπως διαβάζουμε στο nme.com.

Χθες το βράδυ, μεγάλοι καλλιτέχνες, από την Katy Perry έως τον Liam Gallagher, έφτασαν στο Μάντσεστερ για να παίξουν για ένα πλήθος 50.000 συγκεντρωμένων ανθρώπων και εκατομμύρια περισσότερων που παρακολουθούσαν στο διαδίκτυο.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν μεταξύ 7μ.μ. και 10μ.μ. μέσω μηνυμάτων, online δωρεών και πωλήσεων εισιτηρίων, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό για το «We Love Manchester» στα 10 εκατομμύρια.

Τα εισιτήρια της συναυλίας δόθηκαν δωρεάν σε όσους ήταν παρόντες τη μοιραία βραδιά στο Manchester Arena, όπου βομβιστής αφαίρεσε 22 ζωές κι άφησε 59 τραυματίες στο φουαγιέ του χώρου, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της Ariana Grande.

Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, το γεγονός πως τα υπόλοιπα εισιτήρια αγοράστηκαν μέσα σε έξι λεπτά από την έναρξη της προπώλησης στο διαδίκτυο!

Δωρεές γίνονται ακόμα δεκτές στο One Love Manchester.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!