Το νέο video clip του Hozier για την ενδοοικογενειακή βία

Ο ξεχωριστός Hozier στο ολοκαίνουργιο video clip υπογραμμίζει το θέμα - ταμπού της ενδοοικογενειακής βίας.
Ο διάσημος Ιρλανδός τραγουδοποιός παρουσιάζει το video clip του κομματιού του, "Cherry Wine". Ο ίδιος ο Hozier δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα μόνιμο πρόβλημα της κοινωνίας μας. Τα στατιστικά στοιχεία είναι σοκαριστικά. Τέτοιες καταστάσεις πληγώνουν ολόκληρες οικογένειες και κοινωνίες και περνούν από τη μία γενιά στην άλλη. Με το "Cherry Wine" ήθελα να κάνω γνωστό το πόσο δύσκολο είναι να αναγνωρίσεις πλήρως αυτήν την κατάσταση, καθώς επίσης και τη δυναμική μια βάναυσης σχέσης».

Το νέο video clip του Hozier φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Dearbhla Walsh. Ο κύκλος της ενδοοικογενειακής βίας αποτυπώνεται με πρωταγωνιστές την υποψήφια για Όσκαρ Saoirse Ronan ("Grand Budapest Hotel", "Hanna") και τον Moe Dunford.

Όλα τα έσοδα του τραγουδιού "Cherry Wine" θα διατεθούν από τον Hozier και τις Columbia Records, Island Records και Sony/ATV Music Publishing σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Το "Cherry Wine" έρχεται μετά το single κα video clip "Take Me To Church" μέσα από τον ολοκληρωμένο δίσκο του Hozier που έχει για τίτλο το όνομά του.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates