Αλέξανδρος Αντωνίου: «Τα μάτια να διαβάζεις» - video clip

Ο εξαιρετικός νέος σκηνοθέτης Παύλος Θωμόπουλος κινηματογραφεί το πρώτο video clip για τον δίσκο του Αλέξανδρου Αντωνίου «Κόλπο Γκρόσο».
O ιδιαίτερος και ταλαντούχος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Αντωνίου παρουσιάζει το video clip του τραγουδιού του «Τα μάτια να διαβάζεις» που περιλαμβάνεται στον πρόσφατο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Κόλπο Γκρόσο».

Στο video clip που έχει τη μορφή ταινίας μικρού μήκους πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο τραγουδοποιός αποδίδοντας με τη γλαφυρότητα της εικόνας το νόημα του τραγουδιού που μιλά για την ευκολία με την οποία το ψέμα «μεταπλάθεται» σε αλήθεια.

Ποιος κινεί τα νήματα αυτής της ύπουλης μετατροπής, ποιος είναι ο κουκλοπαίκτης και ποιος η μαριονέτα που εκτελεί πειθήνια τις εντολές του;

Όλη η αλήθεια εν τέλει αποτυπώνεται στα μάτια και η πρόκληση είναι να μάθεις εκεί να τη διαβάζεις μια και ζούμε στην εποχή της ευκαιριακής μεταποίησης των λόγων και της απουσίας των δίκαιων πράξεων.

Ο χαρισματικός σκηνοθέτης Παύλος Θωμόπουλος με τη δύναμη της εξαιρετικής φωτογραφίας του Νίκου Βούλγαρη δημιουργούν μέσα στον λίγο χρόνο που διαρκεί το τραγούδι έναν κόσμο όπου το ψέμα δεν είναι καθεστώς αλλά μια απάτη που πρέπει να αποκαλυφθεί.

Ο Αλέξανδρος Αντωνίου ανταπεξέρχεται εξαιρετικά στο διπλό ρόλο του εντολοδόχου και του άβουλου οργάνου του και αναδεικνύει με σαφήνεια την έννοια των λόγων του, με την εκφραστική ερμηνεία του.

Το video clip του τραγουδιού «Τα μάτια να διαβάζεις» όπως και το album «Κόλπο Γκρόσο» κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group.

Συντελεστές του video clip.
Σκηνοθεσία: Παύλος Θωμόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Βούλγαρης
Οπερατέρ: Νίκος Μπίμπιζας
Μακιγιάζ: Σοφία Μπαρμπαγιώργη
Ενδυματολόγος: Μαρία Καραθάνου
Μοντάζ: Χρυσή Κορκίδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates