«Εκκωφαντική σιωπή»: Ένα τραγούδι με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας και εκφοβισμού

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Το ψηφιακό single του Γιώργου Λιτσικάκη διατίθεται δωρεάν.
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου του album «Δεν Πειράζει», ο Γιώργος Λιτσικάκης επέστρεψε στη δισκογραφία κυκλοφορώντας το νέο του ψηφιακό single με τίτλο «Εκκωφαντική σιωπή».

Ένα κομμάτι που παντρεύει τις αρμονικές φόρμες του grunge και τον λυρισμό των εγχόρδων με στίχους που χτυπάνε κατευθείαν στο στομάχι. Ένα τραγούδι για όσα ποτέ δεν τόλμησαν να ειπωθούν. Μια κραυγή γι’ αυτούς που έχασαν τη φωνή τους μέσα στα αφόρητα «βολικά» κελιά της σιωπής. Μια κλωτσιά σε κλειδωμένες πόρτες και κάλεσμα για μια ζωή απαλλαγμένη από σκιές. Ένας ύμνος για όσους τόλμησαν να φωνάξουν, αυτά που κάποτε ψέλλιζαν στο σκοτάδι. Για όσους τίναξαν από πάνω τους το δίχτυ της αυτολύπησης. Για όσους δέχτηκαν βία, παρενόχληση και εκμετάλλευση, μα κατάφεραν να προχωρήσουν και να κοιτάξουν κατάματα τη ζωή. Για τους «ευάλωτους» που χλευάστηκαν όντας ευαίσθητοι και διαφορετικοί. Γι’ αυτούς…που αγάπησαν τον εαυτό τους.

Διαθέσιμο δωρεάν στην ιστοσελίδα www.giorgoslitsikakis.gr ή προς προαιρετική αγορά στις ψηφιακές πλατφόρμες όπως, i-tunes, google play, amazon κ.λπ.

Το τραγούδι συνοδεύει video clip που αποτυπώνει με ακρίβεια το μήνυμα του τραγουδιού. Συμμετέχει ο ηθοποιός Θεοδόσης Παπαδημητρόπουλος, ενώ την επιμέλεια του υπογράφει ο Σταύρος Συμεωνίδης.

Συντελεστές


Στίχοι, Μουσική: Γιώργος Λιτσικάκης
Ενορχήστρωση, ηχογράφηση, παραγωγή: Γιώργος Λιτσικάκης

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Nobile Sound Studio.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Χρήστος Βίγγος: Τύμπανα
Θοδωρής Σταυριανός: Ηλεκτρικό μπάσο
Σταύρος Παργινός: Τσέλο
Γιώργος Λιτσικάκης: Ηλεκτρικές κιθάρες, βιολί, πλήκτρα, φωνή

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates