Σε βινύλιο «Ο πρώτος ήλιος» του Σταύρου Κουγιουμτζή

Μετά από πολλά χρόνια, τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή κυκλοφορούν σε δίσκο βινυλίου.

«Ο πρώτος ήλιος» σε usb stick


Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε σε usb stick ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με δώδεκα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, με τίτλο «Ο πρώτος ήλιος».

Τραγουδά η Σοφία Μάνου, σολίστ στο μπουζούκι είναι ο Παναγιώτης Στεργίου και συμμετέχουν η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ», η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, η Νεανική χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου υπό τη διεύθυνση της Χρυσούλας Τσιμούρη, η Παιδική και Νεανική χορωδία του Δήμου Διονύσου και η Νεανική Χορωδία «Chœur di cœur» («Η χορωδία της καρδιάς») υπό τη διεύθυνση του Ηλία Λιαμή. Τη μεταγραφή των τραγουδιών για τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Λαϊκή Ορχήστρα και τη Χορωδία πραγματοποίησε η πιανίστα Μαρία Κοτζάστρατη. Η έκδοση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Heaven Music.
01.Protos ilios cover
Με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Ogdoo.gr στις 12 Μαρτίου 2019, αναφερθήκαμε στις λεπτομέρειες της έκδοσης του «Πρώτου ήλιου».

Και σε βινύλιο…

Η είδηση είναι πως πριν από λίγες ημέρες τα τραγούδια κυκλοφόρησαν και σε δίσκο βινυλίου. Όπως δηλαδή όλα τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή που εκδόθηκαν σε μεγάλους δίσκους, από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, μέχρι τα πρώτα χρόνια του ’90…
02.Protos Ilios back
Η έκδοση αυτή μάλιστα, παρουσιάστηκε πρόσφατα σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, που γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες, για τη μετάδοση της οποίας θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Στη φωτογραφία ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, που συμμετείχε στην εκπομπή, περιεργάζεται με θρησκευτική ευλάβεια το βινύλιο του «Πρώτου ήλιου»….
3.Protos llios Andreatos
4.Protos ilios sticker
5.Protos Ilios lp

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates