«Πολιορκημένος χρόνος»: Τίτος Πατρίκιος, Ανδρέας Κατσιγιάννης - Έρχεται από το Ogdoo Music Group

(VIDEO & PHOTOS) H μουσική συναντά την ποίηση σε ένα εμβληματικό έργο.
To Ogdoo Music Group με υπερηφάνεια, παρουσιάζει και κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου την πρώτη ολοκληρωμένη έκδοση μελοποιημένων ποιημάτων του μεγάλου μας ποιητή Τίτου Πατρίκιου με τίτλο «Πολιορκημένος Χρόνος».

Τα ποιήματα έχει μελοποιήσει, με δική του πρωτοβουλία, ο καταξιωμένος συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης που ανέλαβε το δύσκολο έργο να αναδείξει τη μουσική και το ρυθμό που εμπεριέχει ο λόγος.
PATRIKIOS KATSIGIANNHS
Ο «Πολιορκημένος χρόνος» απαρτίζεται από επτά μελοποιημένα ποιήματα και τις αφηγήσεις από τον ίδιο των ποιητή οκτώ ποιημάτων. Συνοδεύεται δε από ένα καλαίσθητο βιβλίο 52 σελίδων που περιλαμβάνει ποιήματα, πεζά, την πλήρη εργοβιογραφία του ποιητή αλλά και σπάνιες εικόνες από το προσωπικό φωτογραφικό του αρχείο.

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι από τρεις γενιές σημαντικών ερμηνευτών και τραγουδοποιών κλήθηκαν να αποδώσουν τα μελοποιημένα ποιήματα, δίνοντας στο έργο πρόσθετη αξία με το σεβασμό που το προσέγγισαν και το ερμηνευτικό τους χάρισμα.

Στον «Πολιορκημένο Χρόνο» ερμηνεύουν οι :

Γιάννης Κότσιρας
Γιώργος Περρής
Γιώργος Νταλάρας
Μίλτος Πασχαλίδης
Φοίβος Δεληβοριάς
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Απόστολος Μόσιος
ALL ARTISTS
Σας παρουσιάζουμε το πρώτο video-teaser με σκηνές από την ηχογράφηση του έργου «Πολιορκημένος Χρόνος» στο studio ODEON του Ηλία Λάκκα.

Χορηγοί επικονωνίας του έργου «Πολιορκημένος χρόνος» είναι τα δύο καρυφαία στο χώρο τους μέσα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία 99,2 και το site πολιτισμού Ogdoo.gr.

Για να μαθαίνετε νέα σχετικά με την έκδοση και τις δράσεις που αφορούν το έργο «Πολιορκημένος χρόνος» ακολουθήστε τη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook: ΕΔΩ

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates