Παύλος Μπερμπερίδης - «Αναπάντεχο»

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Νέος δίσκος με τις συμμετοχές της Σοφίας Παπάζογλου, Ζωής Παπαδοπούλου, Ναταλίας Ρασούλη.
Νέο CD του τραγουδοποιού και σολίστα στο μπουζούκι Παύλου Μπερμπερίδη. Σε αυτό τον καινούργιο δίσκο τα τραγούδια ερμηνεύει ο ίδιος, ενώ συμμετέχουν οι: Σοφία Παπάζογλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Ναταλία Ρασούλη.

Διαβάζουμε στο εσωτερικό του CD


Ο Παύλος Μπερμπερίδης συστήθηκε πριν από λίγα χρόνια με την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά «Ελλάς σε γνωρίζω» που τραγούδησε ο Δημήτρης Κοντογιάννης. Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τη δεύτερη που υπηρετεί τη δημιουργική συνέχεια στο χώρο του κλασσικού λαϊκού τραγουδιού. Τιμητικές και αξιόλογες οι συμμετοχές ολοκληρώνουν ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Μωυσής Ασέρ - Φθινόπωρο 2015

Αναπάντεχος δίσκος που έχει σκοπό να θίξει προβληματισμούς και ανησυχίες ανθρώπων λαϊκών της διπλανής πόρτας. Ανέλαβα αρκετές «ευθύνες» σε αυτή την δουλειά όπως την ενορχήστρωση, το τραγούδι, τους στίχους, την μουσική και την εκτέλεση αρκετών μουσικών οργάνων. Επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό των ηχογραφήσεων έγινε σε δικό μου στούντιο ώστε να είναι αμιγώς προσωπική δουλειά με την αισθητική και το μεράκι μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα την Ζωή Παπαδοπούλου, την Σόφια Παπάζογλου και την Ναταλία Ρασούλη που με τίμησαν με τις μοναδικές τους ερμηνείες. Επίσης έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω την εταιρία Καθρέφτης και τον Μωυσή Ασέρ που μου δίνει κάθε φόρα ένα βήμα ώστε να μπορώ να εκφράζω την καλλιτεχνική μου άποψη. Τέλος όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μου σε κάθε μουσικό εγχείρημα.

Παύλος Μπερμπερίδης

Μουσική, Στίχοι, Ενορχήστρωση, παραγωγή: Παύλος Μπερμπερίδης
Mixing - mastering: Άκης Τσαγκαράκης
Εικαστική επιμέλεια δίσκου, φιλοτέχνηση πορτρέτων: Βασίλης Σκουμάντζος

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο home studio του Παύλου Μπερμπερίδη και το mixing - mastering στο στούντιο allegro rec.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates