Όταν το «Δυο μέρες μόνο» έγινε «Encuentra el modo»

(ΑΚΟΥΣΤΕ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) Η Μartha Moreleon τραγουδά μια latin διασκευή της επιτυχίας της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου.

Martha Moreleon «Encuentra el modo»


Το 1991 κυκλοφόρησε το «Φως», ένας δίσκος με δέκα τραγούδια σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου με τη μουσική και την ερμηνεία της Δήμητρας Γαλάνη. Το «Δυο μέρες μόνο» ήταν το τραγούδι που ξεχώρισε κι αποτελεί μέχρι σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι από τα προγράμματα της ερμηνεύτριας.

Πριν από λίγο καιρό η Martha Moreleon, η Μεξικάνα ερμηνεύτρια που εδώ και πολλά χρόνια έχει πολιτογραφηθεί Ελληνίδα κι έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο τραγούδι, παρουσίασε μια ολόφρεσκη διασκευή με latin «χρώματα κι αρώματα» στο αγαπημένο τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου.

Οι ισπανικοί στίχοι στο «Encuentra el modo» είναι της Martha Moreleon και η ενορχήστρωση του Δημήτρη Σεβδαλή που έπαιξε πιάνο. Μαζί του έπαιξαν οι Δημήτρης Χριστόπουλος (κοντραμπάσο), Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Μάνος Θεοδοσάκης (τρομπέτα), Luis Enrique Bu Pascual (κρουστά) ενώ οι Αrlyn Gonzalez και Rosanna Mailan Sevila έκαναν φωνητικά.

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Δημήτρη Καρπούζα στο Lizard Studio και το τραγούδι κυκλοφορεί από την «Μικρός Ήρως».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates