Ο Chris Mike διασκευάζει το «Στο ‘πα και στο ξαναλέω»

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Shoreline», βασισμένο σε ελληνικό παραδοσιακό, κυκλοφορεί στην Αμερική.
03/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Έλληνας βιρτουόζος κιθαρίστας Chris Mike, συνθέτης των Αθηναίων Parthian Shot, κάνει εδώ και καιρό αισθητή την παρουσία του στον κιθαριστικό κόσμο, χάρη στην εξαιρετική τεχνική του και στα πολύ καλής ποιότητας ήχου και εικόνας βίντεο που κυκλοφορεί μέσω της Αμερικανικής Candyrat Records στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά, διασκευάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο το παραδοσιακό «Στο ‘πα και στο ξαναλέω» σε μίξη & mastering του local hero, Steve Lado, ο οποίος επιμελείται αρκετές νέες κυκλοφορίες από την ανερχόμενη ελληνική metal σκηνή. Όπως αναφέρει και ο ίδιος, η διασκευή είναι ένας φόρος τιμής στον μεγάλο Γιάννη Σπάθα.
Chris Mike Shoreline Single Cover
Ο Chris Mike ανήκει στη νεότερη γενιά Ελλήνων κιθαριστών, που έχουν ήδη δημιουργήσει σχολή και τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας την αποδοχή της ευρύτερης μουσικής κοινότητας.

Λίγα λόγια από τον Chris Mike:


Όντας Έλληνας και ζώντας σε αυτή τη χώρα που αγαπώ πολύ, το να ακούσω και να λατρέψω την παραδοσιακή μας μουσική ήταν κάτι το αναπόφευκτο. Αυτό αποτελεί ευλογία, πόσο μάλλον όταν βγάζεις τα προς το ζην μέσω αυτής! Ακολουθώντας τα χνάρια του Γιάννη Σπάθα και των άλλων δεξιοτεχνών μας, σε συνδυασμό με το προσωπικό μου χαρακτηριστικό παίξιμο και ύφος, ανακάλυψα κάτι που με εκφράζει και με γεμίζει ως άνθρωπο και μουσικό. Με σεβασμό, λοιπόν, σας παρουσιάζω το «Shoreline», βασισμένο στις μελωδίες του παραδοσιακού τραγουδιού «Στο 'πα και στο ξαναλέω». Ελπίζω να σας αρέσει...

Chris Mike

Ακούστε το Shoreline:

Label: Candyrat Records - The Orchard (United States 2019)

Διαθέσιμο σε iTunes, Spotify, Apple Music και σε όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες μουσικής.

Παραγωγή και ενορχήστρωση: Chris Mike
Βίντεο: Apostolos Liagkas
Μίξη - Mastering: Steve Lado

Ακούστε παλαιότερες κυκλοφορίες του Chris Mike:

Βρείτε τον Chris Mike:

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates