Νατάσα Θεοδωρίδου & Γιώργος Θεοφάνους - «Μαζί με σένα»

(ΝΕΑ LIVE ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ) Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε για πρώτη φορά στη σκηνή το Γιώργο Θεοφάνους,
μετά από πολλές δισκογραφικές τους επιτυχίες, σε μια από τις επιτυχημένες συνεργασίες του χειμώνα που πέρασε.

Η συνάντηση αυτή ηχογραφήθηκε και το αποτέλεσμα είναι ένα διπλό live cd με τίτλο «Μαζί με σένα». Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει με το δικό της τρόπο, τα δικά της, τα δικά του, τα δικά τους τραγούδια. Και μαζί μ’ αυτά έχουν μπει και τα αγαπημένα τους τραγούδια. «Κάνε στην άκρη», «Φεγγάρι», «Για κανέναν», «Κόκκινη γραμμή», «Τις δύσκολες στιγμές», «Έλα να με τελειώσεις» είναι κάποιες από τις επιτυχίες που συμπεριλαμβάνονται. 

Οι ίδιοι σημειώνουν:


«Επιτέλους Γιώργο μου συναντηθήκαμε και στη σκηνή… Συγκινηθήκαμε, νοσταλγήσαμε, νιώσαμε έντονα με όλα τα τραγούδια μας, που με τόση αγάπη φτιάξαμε από το 2002… Μου έδωσες επίσης την ευκαιρία να ερμηνεύσω και όλα τα υπέροχα τραγούδια σου των αγαπημένων και σπουδαίων συναδέλφων μου. Λέω πάντα πως η ζωή είναι ωραία… Μετά τη «ζωντανή» συνάντησή μας έχω έναν ακόμη λόγο να το πιστεύω…»
Νατάσα

«…Και ξαφνικά εκεί που καθόμασταν ο ένας απέναντι στον άλλον, σαν από θαύμα φωτίστηκε το πρόσωπο και των δυο μας. Εκεί… την ώρα που παίζαμε πιάνο – φωνή σε ένα κατάμεστο θέατρο στη Λάρνακα – την πόλη μου – τον Αύγουστο του 2014. Στο ολιγόλεπτο διάλειμμα της παράστασης είχαμε ήδη αρχίσει να μιλάμε για το πρόγραμμα και μέχρι τις τελευταίες «καληνύχτες» ξέραμε ακριβώς πού θα μας έφερνε αυτή η απόφαση… στο live διπλό CD! Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντήσαμε τα τραγούδια μας! Ευχαριστώ Νατάσα που με έκανες να ξανασυστήσω τα τραγούδια μου που είχαν ερμηνεύσει σπουδαίοι τραγουδιστές και να τ’ ακούσω με την δική σου ψυχή»!
Γιώργος

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates