Λάζαρος Σαμαράς - «Σταγόνες»

(VIDEO) Ο ακορντεονίστας Λάζαρος Σαμαράς, υπογράφει τη μουσική και τους στίχους της δεύτερης προσωπικής του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Σταγόνες».

Ένας δίσκος με πέντε τραγούδια, που κυκλοφορεί από την «Ζεύξις Music» και τραγουδούν οι Παντελής Θεοχαρίδης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μαρία Σπυροπούλου και Χρυσούλα Κεχαγιόγλου.

1) Σταγόνες – Παντελής Θεοχαρίδης & Ανδριάνα Μπάμπαλη
2) Άλλη μία φορά – Παντελής Θεοχαρίδης
3) Μία στιγμή – Μαρία Σπυροπούλου
4) Η ομπρέλα – Παντελής Θεοχαρίδης
5) Το μονοπάτι – Χρυσούλα Κεχαγιόγλου

Η ενορχήστρωση στα 1,2,3,4 έγινε από τον Λάζαρο Σαµαρά και στο 5 από τον Άκη Μουχλιανίτη, όπως και η ηχοληψία και η μίξη στο 2nd Floor STUDIO. Η επιμέλεια παραγωγής έγινε από τον Σαμαρά και τον Άκη Μουχλιανίτη. Έπαιξαν οι μουσικοί: Ακορντεόν, Kόντρα Μπάσο, Πλήκτρα στο 1 & Πιάνο στο 2: Λάζαρος Σαμαράς, Ηλ. Μπάσο: Στέλιος Γούτος, Τύµπανα: Ηλίας Δουµάνης, Βιολί: Νίκος Κιάκος, Ποντιακή λύρα: Δηµήτρης Κυνηγόπουλος, Ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος, Προγραµματισµός computer-Πιάνο στο 1,5: Άκης Μουχλιανίτης, Πλήκτρα στο 2: Νίκος Παπαδογιώργος, Λαούτο: Νίκος Πασαλίδης, Κλασική Κιθάρα: Μάκης Καραντωνίου.

Στις «Σταγόνες» η φωνή του Παντελή Θεοχαρίδη ηχογραφήθηκε στο studio «Que» Θεσσαλονίκης και της Ανδριάνας Μπάµπαλη στο «Cast» studio.

Ακούγοντας το cd σκέφτομαι μήπως τελικά η λύση για την ανάκαμψη της δισκογραφίας είναι οι δίσκοι μικρότερης διάρκειας με 5-6 τραγούδια; Κι αυτό γιατί στις «Σταγόνες» έχουμε να κάνουμε με 5 αξιόλογα τραγούδια, με πολύ καλές φωνές, που, εν πάση περιπτώσει, έχουν κάτι να πουν.

Ξεχωρίζει ασφαλώς το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, ένα ντουέτο του Παντελή Θεοχαρίδη με την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια που συνδυάζουν τον ηλεκτρικό ήχο με το λεγόμενο έντεχνο ελληνικό τραγούδι δεν υστερούν.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates